Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Σοκ -Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας παντρεύτηκε τον αδελφό της (pics)

Οταν εξέφρασε την πρόθεσή της να παντρευτεί τον ετεροθαλή αδελφό της το 2012 είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Ωστόσο, ο σάλος που προκλήθηκε δεν φαίνεται να επηρέασε καθόλου την κόρη της πασίγνωστης τραγουδίστριας η οποία μέσω του λογαριασμού της στο Twitter έκανε γνωστό το... ευχάριστο.

Ο λόγος για την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα η οποία τελικά παντρεύτηκε τον ετεροθαλή αδελφό της Νικ Γκόρντον, ένα αγόρι που η τραγουδίστρια είχε μεγαλώσει από μικρό παιδί στο σπίτι της και το οποίο σκόπευε κάποια στιγμή να υιοθετήσει και τυπικά.

«Παντρευτήκαμε λοιπόν αν δεν το καταλάβατε την πρώτη φορά», έγραψε η Μπόμπι Κριστίνα στο Twitter αναρτώντας και φωτογραφίες από τις βέρες και το μονόπετρο που της χάρισε ο καλός της.

Κάποια στιγμή και ενώ είχε προκληθεί σάλος από τη σχέση της με τον ετεροθαλή αδελφό της η Μπόμπι Κριστίνα είχε γράψει στο Facebook: «Ναι εγώ και ο Νικ ρραβωνιαστήκαμε. Βαρέθηκαν να ακούω τον κόσμο να μου λέει: "καλά θα παντρευτείς τον αδελφό σου;"».






Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *