Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ντροπή!Βουλευτής ΝΔ: Η χούντα ήταν μια επανάσταση-Δεν τίθεται θέμα διαγραφής του λέει το κόμμα! (vid)

«Η χούντα την εποχή εκείνη ήταν μια επανάσταση» απεφάνθη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστογιάννης με το επιχείρημα ότι «δεν είναι το ίδιο με την τρομοκρατία».

Σάλο προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστογιάννη, ότι «η χούντα ήταν μια επανάσταση». Μάλιστα μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τη Νέα Δημοκρατία να διαγράψει τον βουλευτή.


Σε διορθωτική δήλωση προχώρησε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστογιάννης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την τοποθέτησή του ότι «η χούντα ήταν μια επανάσταση».

"Η παράταξη στην οποία έχω την τιμή να ανήκω, αποκατέστησε τη δημοκρατία στην Ελλάδα και ήταν και είναι πάντοτε απέναντι σε κάθε μορφή βίας και τυραννίας. Τις θέσεις αυτές υπερασπίζομαι σε κάθε περίπτωση", τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Χριστογιάννης.

"Όποιοι, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, με διαστρεβλώσεις επιχειρούν λεκτικές αντιπαραθέσεις, αποβλέπουν σε ψεύτικες εντυπώσεις. Παίζουν σε βάρος της Δημοκρατίας", προσθέτει.


Δείτε το βίντεο που δεν χωράει διόρθωσης:






πηγή:enikos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *