Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Επίσπευση διαδικασιών για την επίλυση οικονομικών διαφορών με το Δημόσιο

Στην Υπηρεσία Εσωτερικής Επανεξέτασης θα μπορούν να υπάγονται για περαιτέρω ανάλυση και σύγκριση των οικονομικών δεδομένων, ύστερα από αίτημα του φορολογούμενου, οι υποθέσεις φορολογικών διαφορών με το Δημόσιο που εκκρεμούσαν ενώπιον της Επιτροπής Διοικητικής Επίλυσης Διαφορών του άρθρου 70. 

Πρόκειται για υποθέσεις με συνολικό αμφισβητούμενο ποσό άνω των 300.000 ευρώ, οι οποίες δεν είχε καταστεί δυνατόν να εξεταστούν έως την 31 Δεκεμβρίου 2013.

Αυτό προβλέπεται σε τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αποσκοπεί στην επιτάχυνση των διαδικασιών για την επίλυση των διαφορών αυτών και την είσπραξη των προβλεπόμενων εσόδων από το Δημόσιο.








ΠΗΓΗ: zougla.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *