Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Πρωτοβουλία Γ. Καρασμάνη για το νέο Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας

Φαίνεται ότι οι συναντήσεις του Βουλευτή Νομού Πέλλας Γιώργου Καρασμάνη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό για το θέμα της κατασκευής νέου Αθλητικού Κέντρου στην
Έδεσσα πιάσανε τόπο.


Συγκεκριμένα, το νέο Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας εντάσσεται στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το 2014. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και θα υλοποιηθεί από το Δήμο Έδεσσας.


Ο χώρος κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου βρίσκεται στη θέση Τσαΐρ Πασά, έξω από το πολεοδομικό συγκρότημα της Έδεσσας, σε περιοχή 75 στρεμμάτων. Η μεταφορά των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης σ'εκείνο το μέρος θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του κέντρου της και στην ελεύθερη χρήση των παλιών αθλητικών χώρων από τους πολίτες.


Σκοπός του κυρίου Καρασμάνη είναι να βρεθούν επιπλέον οικονομικοί πόροι, που θα βοηθήσουν στη γρηγορότερη κατασκευή του έργου.






ΠΗΓΗ: karatzova.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *