Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στο Δήμο Σκύδρας

Με την επισημότητα και τη μεγαλοπρέπεια που αρμόζει, αλλά και τον οφειλόμενο σεβασμό τίμησε και φέτος τη διπλή γιορτή του έθνους, δηλ.
τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την επέτειο της Επανάστασης του 1821, ο Δήμος Σκύδρας, στην έδρα και στις κοινότητές του.

Ο γαλανόλευκος σημαιοστολισμός και το ηχόχρωμα των εθνικών εμβατηρίων από τη φιλαρμονική που δονούσε από το πρωί την ατμόσφαιρα φανέρωναν και προσέδιδαν ειδικό βάρος ενισχύοντας ταυτόχρονα τα υψηλόφρονα συναισθήματα των συμπολιτών μας. Τελέστηκε δοξολογία στους ιερούς ναούς, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στα ηρώα. Στην Κοινότητα της Καλής τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δ/ντής του Δημοτικού Σχολείου Καλής και Δημοτικός Σύμβουλος Φώτης Βασιλείου, ενώ αντιστοίχως στη Σκύδρα τον πανηγυρικό εκφώνησε η εκπαιδευτικός Γραμματική Γεωργαλά.


Τέλος, ο καλοδεχούμενος ανοιξιάτικος ήλιος επέτρεψε σε μικρούς και μεγάλους να πλαισιώσουν την κεντρική οδό της Εθνικής Αντιστάσεως, μπροστά από το Δημαρχείο, να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν μια ψυχωμένη παρέλαση.


Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες, στους συντελεστές και χρόνια πολλά σ΄όλους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *