Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Βασίλης Τζάτζης: "Σε ποιά κατηγορία ανήκει ο Δήμος Αλμωπίας, κύριε Δήμαρχε;"

Προς τον Κύριο
Δήμαρχο Αλμωπίας


Κύριε Δήμαρχε,

Επειδή πιστεύω ακράδαντα, ότι στους δύσκολους καιρούς και ιδιαίτερα σ’ αυτούς που διανύουμε σήμερα, τα πιο ισχυρά όπλα μιας κοινωνίας είναι η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η ειλικρίνεια, θα ήθελα να μας ενημερώσετε με τον πιο έντιμο και υπεύθυνο τρόπο για το κρίσιμης σημασίας θέμα των οικονομικών του Δήμου μας.
Στα τρία (3) χρόνια Διοίκησης του Δήμου, να δώσετε στην δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στη δράση του Δήμου μέχρι σήμερα, για να γνωρίζουν όλοι οι Συμπολίτες μας την Αλήθεια.
Τις πηγές χρηματοδότησης του Έργου σας, την εξοικονόμηση πόρων, τον κοινωνικό σας προϋπολογισμό, την διαχείριση των χρημάτων των πολιτών, τη μείωση των πόρων που έχουμε υποστεί μέχρι σήμερα, καθώς και το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου μας.
Επίσης, να μας γνωστοποιήσετε τα Αναπτυξιακά έργα που έγιναν στο Δήμο Αλμωπίας.
Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στο χαρακτηριστικό Δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Καθημερινής» με τίτλο: «Οι καταχρεωμένοι και οι Νοικοκυρεμένοι Δήμοι στην Ελλάδα», στο οποίο παρατίθενται όλοι οι υπερχρεωμένοι και οι υγιείς Δήμοι.
Σε ποιά από τις δύο κατηγορίες ανήκει ο Δήμος Αλμωπίας, κύριε Δήμαρχε;
Μετά τιμής,


Βασίλης Τζάτζης
Λυκόστομο – Αριδαίας

2 comments:

  1. κατσε καλα ρε τζσατζη τι ψαχνεις τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην πολιτική ανατρέπει την νοοτροπία της αδράνειας και της παθητικότητας και την τρέπει στην κατεύθυνση της δημιουργίας και της διαφάνειας,γιατί αλλιώς διακυβευεται αυτή καθ΄αυτή η ύπαρξη του δήμου μας.Συμμερίζομαι κ υποστηρίζω την άποψη του συντάκτη κ,ΤΖΑΤΖΗ, Φιλικά ΠΑΤΣΙΔΗΣ Θεοχάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *