Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Σημειώθηκε το χειρότερο αεροπορικό δυστύχημα (Σαν σήμερα 27/3)

1994 στην Ιταλία, το κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναδείχτηκε πρώτο στις βουλευτικές εκλογές.

1977 σημειώθηκε το χειρότερο αεροπορικό δυστύχημα όταν δυο αεροσκάφη Μπόινγκ 747, των αεροπορικών εταιριών KLM και Pan-Am, συγκρούστηκαν και άρπαξαν φωτιά σε αεροδιάδρομο της Τενερίφης, στα Κανάρια Νησιά. Από τους 644 επιβαίνοντες, σκοτώθηκαν οι 583.

1998 πέθανε, σε ηλικία 88 ετών, στην Αυστρία ο Φερντινάντ Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής εταιρίας σπορ αυτοκινήτων.







 Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 27/3
 
1970 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Mariah Carey γεννήθηκε στο Huntington της Νέας Υόρκης. Οι πωλήσεις των άλμπουμ της παγκοσμίως ξεπερνούν τα εκατό εκατομμύρια αντίτυπα. Θεωρείται η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνης στην Αμερική για την δεκαετία του '90. Από το 1990 μέχρι σήμερα έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy. Δημοφιλή τραγούδια της: "Vision of Love", "Emotions", "All I Want for Christmas Is You", "Touch My Body" κ.α.
 
1945 Η Ella Fitzgerald και οι Delta Rhythm Boys ηχογραφούν το τραγούδι "It’s Only a Paper Moon". Το τραγούδι γράφτηκε από τους Yip Harburg και Billy Rose το 1933 για την θεατρική παράσταση "The Great Magoo". Εκτός της Fitzgerald το έχουν τραγουδήσει και οι Paul Whiteman και Nat King Cole.


Αθλητισμός 27/3
 
27/3/2010 Πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς, λίγες ημέρες μετά τα 89α γενέθλιά του, ο Ρώσος Βασίλυ Σμυσλόβ, παγκόσμιος πρωταθλητής του σκακιού, ο 7ος στη σειρά, όταν το 1957 νίκησε τον Μιχαήλ Μποτβίνικ, αλλά κράτησε τον τίτλο του για ένα μόλις χρόνο αφού στη ρεβάνς της επόμενης χρονιάς ηττήθηκε.

27/3/2005 Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ηττάται με 3-1 από την γαλλική Τουρ στον τελικό του Final Four του Indesit European Champions League στο κατάμεστο από 8.000 θεατές κλειστό γήπεδο της Πυλαίας. Την τρίτη θέση κατακτά η ρώσικη Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ που κερδίζει με 3-0 την γερμανική Φριντρισχάφεν στον μικρό τελικό

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *