Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 30/3 τα Ζώδια!

Ο μόνος αληθινός νόμος είναι ο νόμος που οδηγεί στην ελευθερία.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ξαφνικά ότι είστε πολύ δυνατοί και τίποτε δεν σας σταματάει. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας θα σας φέρει μια διάθεση για ξεκαθάρισμα και να πείτε πολλές αλήθειες, ακόμα και σε πρόσωπα που ίσως να φοβόσασταν να αντιμετωπίσετε.
Έρωτας: Όσοι είχατε κάποια απωθημένα μέσα σας θα σας βγουν με φόρα και πιθανόν να χαλάσετε κάποιες ισορροπίες που όμως πρέπει για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Η σχέση με Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω μπορεί να διαταραχτούν.
Καριέρα & Οικονομικά: Η άποψή σας για κάποια πράγματα μπορεί να είναι πολύ ανατρεπτική και για αυτό τον λόγο θα χρειαστεί να κάνετε μια έξυπνη διαχείριση.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Κάποιες υποθέσεις που σας ζορίζουν πιθανόν να αλλάξουν με ένα ξαφνικό τρόπο που ίσως σας προβληματίσει ή σας φοβίσει. Για αυτό κάτι που κρατάτε κρυφό εδώ και καιρό ίσως το βγάλετε στην επιφάνεια.
Έρωτας: Κρύβετε κάποια πράγματα τα οποία ίσως δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με κάποιον φίλο σας. Μπορεί να σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο που δεν είναι το κατάλληλο για σας για αυτό η πιθανή επαφή με Κριό ή Τοξότη να είναι το κρυμμένο σας μυστικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι κινήσεις σας είναι δυναμικές αλλά δεν θέλετε να τις αποκαλύψετε ακόμα σε άτομα που δεν εμπιστεύεστε γιατί έχετε βαλθεί να ξεκαθαρίσετε το πεδίο με κάποιους συνεργάτες, αν σας κάνουν ή όχι.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε πάρει αποφάσεις και δεν πρέπει να τις σταματήσετε εξαιτίας κάποιων σκέψεων που σας μπλοκάρουν γιατί έχετε μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία. Οι επιρροές γύρω σας είναι χωρίς αρχή και τέλος, οπότε θα δείτε την διαφορά με την δική σας την δραστική συμπεριφορά.
Έρωτας: Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και μέσα στην σχέση σας γιατί μερικοί περνάτε δύσκολα αυτή την περίοδο από κάποιες προσωπικές καταστάσεις μέσω των οποίων δοκιμάζεστε. Αλλά αν ξέρετε τι θέλετε τελικά θα τα καταφέρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας γνώμη μπορεί να είναι κάπως ανάλαφρη γιατί δεν είστε σίγουροι για κάποια πράγματα. Αλλά, μέσα σας νιώθετε σαν να ανακαλύπτετε μια νέα δύναμη η οποία θα σας κάνει να καταλάβετε ότι μπορεί να τα καταφέρετε ακόμα και σε κάτι πολύ δύσκολο. Η συνεργασία ακόμα και με άτομα της καθημερινότητας σας θα είναι πολύ καλύτερη.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθετε μια ανησυχία η οποία σας δημιουργεί ένταση και πιθανόν ανυπομονησία. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας φέρει γεγονότα τα οποία να είναι τόσο γρήγορα και απρόβλεπτα που να μην τα καταλαβαίνετε ούτε εσείς καλά καλά.
Έρωτας: Ίσως ερωτευτείτε αστραπιαία και να νιώσετε ένα πολύ δυνατό αίσθημα το οποίο ίσως δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Από την άλλη μερικοί θα καταλάβετε ότι αυτό δεν σας καλύπτει. Χρειάζεται να προσέξετε αν σχετίζεστε με Κριό, επίσης Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας άποψη είναι άκρως δυναμική για αυτό θα διαταραχτούν πολλές σχέσεις και ισορροπίες γιατί εσείς θα χαράξετε τον δικό σας δρόμο. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ξαφνική μεταβολή αλλά μην την φοβηθείτε γιατί θα είναι για το καλό σας.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Θα βγει στην επιφάνεια μια διαφορετική σας στάση η οποία σίγουρα θα σας δείξει μια άλλη πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Για αυτό θα ξεκαθαρίσετε πολύ περισσότερο από άλλες φορές αυτό που αληθινά θέλετε.
Έρωτας: Έχετε διακαείς πόθους οι οποίοι θα βγουν με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κυρίως ο Κριός και ο Τοξότης θα είναι άτομα που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε την υπέρβαση. Ίσως να εξομολογηθείτε τι νιώθετε σε ένα πρόσωπο, χωρίς να φοβηθείτε ότι θα μειωθείτε ή θα ακούσετε το «όχι» από αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η θετική σας στάση απέναντι σε μια ευκαιρία θα βοηθήσει γιατί βλέπετε και νιώθετε ότι μπορείτε να στηρίξετε κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε πολύ καινούργιο και πρωτότυπο. Πιθανόν να πάρετε χρήματα ξαφνικά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η προσωπικότητά σας όσο περνάει ο καιρός γίνεται πολύ απρόβλεπτη και πιθανόν πολύ διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια γιατί νιώθετε ότι αλλάζετε και βγαίνει πιο εύκολα από μέσα σας η αίσθηση της ελευθερίας αλλά και της φιλοδοξίας πλέον να φανείτε.
Έρωτας: Η επαφή με Κριό θα σας δώσει μια καινούργια κατεύθυνση χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι εύκολο για την ψυχοσύνθεσή σας γιατί εσείς έχετε μάθει να είστε άτομα υποχωρητικά που δεν βάζετε τόσο ψηλά τον εαυτό σας. Αλλά τώρα θα απαιτήσετε όλα αυτά που δεν σας έχουν δοθεί και όχι μόνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ανασφάλεια και η λογική σας κάνουν μερικές φορές να μην ρισκάρετε. Τώρα όμως θα δείτε ότι το έχετε ανάγκη, χωρίς όμως να σας είναι εύκολο να το διαχειριστείτε.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι θα κάνετε τομές που άλλες φορές ούτε καν τις είχατε σκεφτεί και με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε πρώτα από όλα την αυτονομία σας και μετά τον εαυτό σας. Μπορεί βέβαια να το κάνετε με ένα άκομψο τρόπο αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσετε.
Έρωτας: Η φόρα που έχετε πάρει μπορεί να μην βοηθήσει στο να κρατήσετε μια άρρωστη κατάσταση αλλά αντίθετα να την μεταμορφώσετε σε κάτι πολύ διαφορετικό που θα είναι περισσότερο στα μέτρα σας. Η εξάρτηση από ένα άτομο μπορεί να σταματήσει απότομα. Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως με τον τρόπο τους θα σας εξελίσσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε αντικειμενικότητα για να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας. Για αυτό πιθανόν να γίνετε κάπου υπόλογοι και πρέπει να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα. Αν είστε προσεκτικοί, όλα θα αλλάξουν.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η εντύπωση που θέλετε να κάνετε σας πιέζει γιατί θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες ή ταμπού που δεν σας αφήνουν να κάνετε το δικό σας. Μια νέα διατροφή ή ένας τρόπος ζωής περισσότερο εναλλακτικός μπορεί να σας περιτριγυρίζει.
Έρωτας: Η προσωπική σας άποψη μερικές φορές είναι κάπως ξεπερασμένη για αυτό θα χρειαστεί να γεφυρώσετε ένα κομμάτι από το παρελθόν με την πραγματική αλήθεια. Ο Κριός μπορεί να παίξει έναν τέτοιο ρόλο. Από την άλλη ο Δίδυμος και ο Υδροχόος θα σας συγκινήσουν ουσιαστικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο δυναμισμός, η πρωτοβουλία και η δράση είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον σκοπό σας. Για αυτό ό, τι και να φοβόσαστε θα χρειαστεί να το πάτε στην άκρη για να έχετε την αυτοδυναμία σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που σίγουρα θα σας δώσει μεγάλη δύναμη και αίσθηση της ελευθερίας την οποία έχετε μεγάλη ανάγκη. Για αυτό θα δοκιμάσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και πιο πρωτότυπο από άλλες φορές.
Έρωτας: Ο αυθορμητισμός σας θα είναι πολύ μεγαλύτερος από άλλες φορές και για αυτό θα πείτε και θα ελκύσετε καταστάσεις που πιθανόν να είναι τόσο έντονες που μπορεί να σας κάνουν να πείτε πράγματα τα οποία δεν τα είχατε ξαναπεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε αναστάτωση και έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι καινούργιο που πιθανόν να σας ξεμπλοκάρει από τα πολλά αδιέξοδα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η ανησυχία που νιώθετε πιθανόν να σας έχει δημιουργήσει μια πίεση και να θέλετε να χαλάσετε ακόμα και κάποιες σταθερές αναφορές. Το καλό όμως είναι ότι θα έχετε τόλμη. Αλλαγή σπιτιού ή ενός γενικού ξεκαθαρίσματος θα σας δημιουργήσει τελικά ένα ξελάφρωμα.
Έρωτας: Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να επιβάλετε την ποιότητα που αναζητάτε μερικές φορές στην προσωπική σας σχέση γι' αυτό θα κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα. Αν σας ενδιαφέρει το άτομο που είστε μαζί καλύτερα να προσπαθήσετε να είστε σοφοί και όχι πολύ επιθετικοί. Ο Κριός και ο Καρκίνος μπορεί να είναι το μήλο της έριδος.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας άποψη μπορεί να διαφέρει με αυτή των άλλων γύρω σας για αυτό πιθανόν να έχετε μια επιθετική στάση η οποία δείχνει την τάση σας να είστε ξεκάθαροι αλλά ίσως να το παρατραβήξετε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βελτιώσουν πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Για αυτό είτε με μια καινούργια γνώση είτε επικοινωνίες που βασίζονται στην αλήθεια και όχι στο ψέμα θα φέρουν την ποιότητα στην ζωή σας.
Έρωτας: Έχετε μάθει να μην αποκρύπτετε την αλήθεια για αυτό θα δοκιμάσετε να πείτε κάποια πράγματα τα οποία ίσως σας φαίνονται δύσκολα αλλά χρειάζεται για να απελευθερωθείτε και εσείς από μεγάλο άγχος. Η γνωριμία με Κριό θα σας κάνει καλό. Επίσης με το Λιοντάρι μπορεί να πάτε κάποιο ταξίδι όπου θα δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε εξαντλήσει κάποια περιθώρια σε συνεργασίες και τώρα μπορεί να μην σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Σίγουρα αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας γιατί θα ξέρετε τι ακριβώς χρειάζεστε για να ξεκινήσετε κάτι νέο και μάλιστα πολύ πρωτότυπο.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Η διαφορετικότητα μερικές φορές σας απαλλάσσει από την πλήξη και την μονοτονία. Πιθανόν να βρεθείτε προ εκπλήξεως σε ένα πολύ προσωπικό θέμα και να μάθετε κάτι που δεν το περιμένατε.
Έρωτας: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις και θέλετε οπωσδήποτε να λύσετε μια παρεξήγηση που μπορεί να υπάρχει με έναν Ζυγό. Καλύτερα να πέσουν οι μάσκες παρά ο καθένας να ζει με υποθέσεις που μπορεί να μην ισχύουν. Αυτό μπορεί να ισχύει και για άλλα άτομα γιατί εσείς δεν κρατιέστε πλέον.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι σας τρώει και σας λέει ότι πρέπει να δημιουργείτε καινούργια πράγματα, ακόμα και να βρείτε νέα άτομα που θα σας πλαισιώσουν κι αυτό θα είναι ό, τι καλύτερο για να κερδίσετε χρήματα.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *