Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΦΟ Αριδαίας - Πανεδεσσαικός 51-56 - Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα

Μεγάλο διπλό και προβάδισμα για τον Πανεδεσσαικό!


Σε ένα παιχνίδι που επικράτησαν οι δυνατές άμυνες ο Πανεδεσσαικός πήρε το διπλό και έκανε το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών. Οι δυνατές άμυνες και η αστοχία και στις 2 πλευρές του παρκέ ήταν το χαρακτηριστικό του πρώτου δεκαλέπτου. Ενδεικτικό το σκόρ του (11-10)! Τα ίδια κ στο 2ο δεκάλεπτο με τους Αρβανιτάκη-Μπεγλόπουλο να αλληλοεξουδετερώνονται και το ημίχρονο να λήγει 24-24.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ πάθος και για από τις 2 ομάδες με την ομάδα της Έδεσσας να μην αφήνει τον Φ.Ο.Α να ξεφύγει.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και μετά την αποβολή του Αρβανιτάκη η Έδεσσα παραδόξως πέρασε μπροστά μέχρι και με 4 πόντους και πήρε κεφάλι στην σειρά με το τελικό σκορ να δείχνει 51-56.

Μεγάλη απουσία για τον Φ.Ο.Α ο ηγέτης της ομάδας Μακρόπουλος ενώ με ένεση αγωνίστηκε ο Υφαντίδης. Απών και ο Τζανής.

Εξαιρετική η διαιτησία του διεθνή Τανατζή και του Παπαδόπουλου.

Ραντεβού το Σάββατο λοιπόν για τον επαναληπτικό με τον Μακρόπουλο να δηλώνει πως δεν θα χάσει το παιχνίδι!!
Δείτε τα βίντεο του αγώνα από την κάμερα του ialmopia:












ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *