Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αετός Κιλκίς - Πανεδεσσαϊκός 56 - 67 (Εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ)

Για την 8η αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Πανεδεσσαϊκός παρά τις απουσίες βασικών παικτών(Μυλωνάς, Παρίσης, Τράπκος), πέτυχε καθαρή νίκη απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα στηριζόμενος στην εξαιρετική άμυνα των τριών πρώτων δεκαλέπτων. 

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο όπου ο Αετός προηγήθηκε στο τέλος του με 16-15, οι παίκτες της Εδεσσαϊκής ομάδας ανέβασαν την πίεση στα γκαρντ της αντίπαλης ομάδας, δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο ημίχρονο με 20-30 και βάζοντας τις βάσεις για την εκτός έδρας νίκη. Στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου ο Πανεδεσσαϊκός κατάφερε να προηγηθεί με 28-42 δείχνοντας ότι καθαρίζει το παιχνίδι από νωρίς, χάνοντας ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ ακόμη περισσότερο. Η αδικαιολόγητη αμυντική χαλάρωση στα τελευταία λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου, έδωσε τη δυνατότητα στη γηπεδούχο ομάδα να μειώσει το σκορ σε 36-47 και να πιστεύει ότι μπορεί να επιστρέψει το παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι "άνοιξε" επιθετικά και για τις δύο ομάδες με τον Πανεδεσσαϊκό να επικρατεί με 56-67, πετυχαίνοντας την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Μπούζμπα ο οποίος κάλυψε στο επιθετικό κομμάτι τις απουσίες του Πανεδεσσαϊκού, με τον Στόμα να είναι εξαιρετικός και να κάνει το καλύτερο φετινό του παιχνίδι αμυντικά και οργανωτικά. Τζώγας και Στογιάννης έδωσαν πολύτιμη βοήθεια στο αμυντικό τομέα, προσφέροντας τα μέγιστα με τους υπόλοιπους στη σχετικά εύκολη επικράτηση. 


Εξαιρετική η διαιτησία των Καψίδη και Παπανικολάου.

Δεκάλεπτα: 1ο(16-15), 2ο(04-15)20-30 ημίχρονο, 3ο(16-17)36-47, 4ο(20-20) 56-67 τελικό. 


Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης):Σίπκας 3 (4 ριμπ., 2 κλ.,), Στόμας 10 (4 ασσίστ, 4 κλεψ.), Τυρπάνης 6 (6 ριμπ., 3 ασσίστ.), Χρήστου 4 (7 ριμπ., 3 κλ., 1 ασσίστ), Τζώγας 2 (3 ριμπ.), Στογιάννης(3 ριμπ.), Κληντσάρης 14 (2 τριπ., 5 ασσίστ, 8 ριμπ, 5 κλ., ), Μπούζμπας 28 (2 τριπ., 18 ριμπ., 4 κοψ., 2 κλ., ).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *