Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ημερίδα στη Σκύδρα με θέμα : ''Νεολαία και Ευρώπη''

Στην ενδυνάμωση της γνώσης και της σκέψης πάνω σε εξέχοντα θέματα της επικαιρότητας συνέβαλε η ημερίδα «Νεολαία και Ευρώπη» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 12 Μαρτίου, στη Σκύδρα με οργανωτή τον ομώνυμο Δήμο.

Στην υλοποίησή της συνέπραξε το Κέντρο Ευρωπαΐκής Πληροφόρησης Europe Direct του Δήμου Θεσσαλονίκης που δια της εκπροσώπου και συνεργάτιδάς του Χρύσας Αντωνίου εισηγήθηκε τις θεματικές ενότητες : Σπουδές κι εργασία στην Ευρώπη, η Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαΐκής Ένωσης, Ευρωεκλογές.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τον χαιρετισμό τους ο Δήμαρχος Γιώργος Χοΐδης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού Κατερίνα Καλώση, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας Παρθένα Αδαμίδου, ενώ την ευθύνη του προλογισμού και του συντονισμού είχε το στέλεχος Δημήτρης Αλεξανδρίδης.

Συμμετείχαν οι τελειόφοιτοι του Λυκείου της Σκύδρας, της Καλής (με τις υπεύθυνες καθηγήτριες Μαρία Κατιρτζή και Έλλη Φαίδρου αντίστοιχα), νέοι επιστήμονες και δημοτικοί υπάλληλοι στους οποίους διανεμήθηκε ανάλογο ενημερωτικό υλικό.


Γραφείο Τύπου 
Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *