Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Εικόνες ντροπής - Πεταμένοι άνθρωποι στο κέντρο της πόλης (pics)

Γεράματα στο δρόμο…

Για πολλά χρόνια οι δυο αυτοί άνθρωποι ζούσαν μέσα σε ένα σπίτι, χωρίς ρεύμα, χωρίς τουαλέτα, μέσα σε ένα «βουνό» από σκουπίδια, μαζί με τα ποντίκια και τις γάτες.

Πριν από δυο μήνες με προσωπική παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Νικήτα Θεολογίτη, δόθηκε ένα τέλος στο μαρτύριό τους, αφού το σπίτι σφραγίστηκε και τα δυο ηλικιωμένα αδέλφια μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα στην Αθήνα.

Δυστυχώς χθες το απόγευμα, σύμφωνα με τοLamiaReport, τα δυο αδέλφια βρέθηκαν δίπλα ακριβώς από το παλιό τους σπίτι. Η κατάσταση ήταν απελπιστική. Δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους. Έτρεμαν από το κρύο.

Οι γείτονες όταν τους είδαν έπαθαν σοκ. Κάποιοι από αυτούς τους έδωσαν νερό, φαγητό, παπούτσια, και τους σκέπασαν με κουβέρτες.

«Τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι θα πεθάνουν αν μείνουν έξω στο δρόμο. Το σπίτι δεν κατοικείται είναι γεμάτο σκουπίδια. Πως είναι δυνατόν να τους άφησαν πάλι στο δρόμο; Υπάρχει κράτος - πρόνοια;», δήλωσε εξοργισμένος ένας από τους γείτονες.

Όπως ανέφεραν στο LamiaReport, τους είχαν στο «Δαφνί», τους έδωσαν εξιτήριο και ήρθαν με το λεωφορείο από Αθήνα και βρέθηκαν στο δρόμο.

Η αστυνομία κάλεσε το ΕΚΑΒ και τα δυο αδέλφια διακομίσθηκαν προσωρινά στο νοσοκομείο Λαμίας.






 
ΠΗΓΗ: newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *