Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Τα γκολ του Ρονάλντο ξύπνησαν 14χρονο από κώμα! (pics)

Τα γκολ του Ρονάλντο ξύπνησαν 14χρονο από κώμα! (pics)Mια συγκλονιστική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την επίσκεψη ενός 14χρονου Πολωνού στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και τη γνωριμία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Νταβίντ Πάβλατσικ είναι ένας 14χρονος Πολωνός που τον περασμένο Αύγουστο είχε σοβαρό ατύχημα όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα. Οι γιατροί διέγνωσαν πολλαπλά εσωτερικά τραύματα με το παιδί να πέφτει σε κώμα. Οι γονείς του δεν τα παράτησαν και τον πήγαν σε ειδική κλινική που ειδικεύεται σε σύνθετους και σοβαρούς τραυματισμούς...

Στην κλινική οι ειδικοί είπαν στους γονείς του, ότι μπορεί να ξυπνήσει μόνο ακούγοντας αγαπημένα πράγματα του κι ένα από αυτά ήταν γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ, την οποία λατρεύει από τριών ετών! Τρεις μήνες μετά το ξεκίνημα της διαδικασίας, ο Νταβίντ ξύπνησε ακούγοντας γκολ του Πορτογάλου. Μόνο που δεν ήταν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτά που πέτυχε κόντρα στη Σουηδία στα πλέι οφ για το Μουντιάλ! Απίστευτο κι όμως, αληθινό...

Ενα μήνα αργότερα, το δωμάτιο του γέμισε με πόστερ του άσου της Ρεάλ και η ιστορία έφτασε σε μία από τις κορυφαίες πολωνικές εφημερίδες τη Fakt, η οποία ενημέρωσε τον Κριστιάνο για να γραφτεί το τελευταίο κεφάλαιο σε αυτή την τρομερή ιστορία. Ο 14χρονος ταξίδεψε με τους γονείς του στη Μαδρίτη την περασμένη Τρίτη, ξεναγήθηκε στο γήπεδο, είδε το ματς κόντρα στη Ντόρτμουντ με το ίνδαλμα του μάλιστα να πετυχαίνει γκολ και τελικά, μετά το τέλος του ματς, τον γνώρισε από κοντά.

«Οταν μας πήραν τηλέφωνο από την εφημερίδα και μας είπαν ότι έκλεισε το ταξίδι στη Μαδρίτη, ο γιος μου άρχισε να κλαίει από τη χαρά του», δήλωσε η μητέρα του Ιζαμπέλα. Ο Κριστιάνο γνώρισε το παιδάκι, το αγκάλιασε, του έδωσε μια φανέλα με αυτόγραφο και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί του. Μάλιστα ο Ρονάλντο προσκάλεσε τους γονείς του να επιστρέψουν στο Μπερναμπέου στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Μετά από αυτή την εμπειρία, η οικογένεια πήγε για φαγητό σε εστιατόριο και εκεί τους συνάντησε ο Πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ που πληροφορήθηκε την ιστορία του παιδιού και ήθελε να τον συναντήσει από κοντά!

Αυτή η ιστορία ίσως να είναι το πιο σημαντικό γκολ που έχει πετύχει ως τώρα ο Κριστιάνο στην καριέρα του...









πηγή:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *