Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Κοζάνη: Έβγαλαν ψάρι πιο μεγάλο από το μπόι τους - Δείτε τον γουλιανό των 167 κιλών!

Κοζάνη: Έβγαλαν ψάρι πιο μεγάλο από το μπόι τους - Δείτε τον γουλιανό των 167 κιλών!Έναν ακόμη τεράστιο γουλιανό, βάρους...167 κιλών ψάρεψαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων Νικόλαος Κουρτίδης και ο αντιπρόεδρος Μάκης Κουμπούρας, σε σημείο της λίμνης Πολυφύτου, πάνω από τη γέφυρα του Ρυμνίου!

Στη φωτογραφία, ο προϊστάμενος Αλιείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Μαργαρίτης, δίπλα στο μεγάλο ψάρι, το μεγέθος του οποίου είναι, πραγματικά, εντυπωσιακό!


Για την ιστορία ο Γουλιανός, είναι το πλέον μεγαλόσωμο ψάρι του γλυκού νερού της Ευρώπης. Είναι επίμηκες, χωρίς λέπια, με πρασινωπή ή μαύρη ράχη και ανοιχτόχρωμη κοιλιά. Είναι σχετικά ανθεκτικό είδος και προτιμά περιοχές με λασπώδη πυθμένα.

Την ημέρα παραμένει μέσα στη λάσπη ή κάτω από πέτρες, ενώ τη νύχτα κινείται προς αβαθή σημεία αναζητώντας την τροφή του.




πηγή:toxwni.gr, kozanimedia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *