Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Έκτακτο: Νέα ληστεία στην Αριδαία!

Νέο κρούσμα ληστείας πριν λίγη ώρα στην Αριδαία (1/4). Συγκεκριμένα, άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα 50χρονης στο κέντρο της πόλης, αποσπώντας κοσμήματα και άλλα τιμαλφή. Η άτυχη κυρία, η οποία πέφτει για δεύτερη φορά θύμα ληστείας, παραλίγο να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο
με τους ληστές, καθώς επέστρεψε στο σπίτι της τη στιγμή του συμβάντος. Οι κλέφτες, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της, διέφυγαν από το παράθυρο που είχαν παραβιάσει για να εισέλθουν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, και πλέον αναζητούνται από την Αστυνομία.


Αυτό το συμβάν έρχεται να προστεθεί στα ήδη αρκετά που σημειώνονται τον τελευταίο καιρό στην πόλη μας. Ίσως ήρθε η ώρα για τους αρμόδιους φορείς να εξετάσουν σοβαρά το ζήτημα της ελλιπούς αστυνόμευσης στην Αλμωπία, καθώς λόγω των περικοπών και των αποσπάσεων των αστυνομικών στα σύνορα του Έβρου, η δύναμη του Α.Τ. Αριδαίας έχει μειωθεί σε επικίνδυνο βαθμό.




www.ialmopia.gr

(Με πληροφορίες από karatzova.com)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *