Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 18/4 τα Ζώδια!

«Πίστεψε και θα λάβεις».

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η εικόνα σου είναι πολύ θετική και με αυτόν τον τρόπο θα μειώσεις τις εντάσεις που έχεις και θα προσπαθήσεις να αφεθείς με τον καλύτερο τρόπο στο πνεύμα των ημερών. Πιθανόν η σκέψη ενός ταξιδιού να σε έχει ανεβάσει.
Έρωτας: Το ότι θα βρεθείς με φίλους και άτομα που σε κάνουν και νιώθεις καλά θα είναι αρκετά δυνατό, ώστε να σε εμπνεύσει και να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει άμεσα. Πιθανόν να είναι Παρθένος και να μην έχει ακόμα εκδηλωθεί. Ο Ζυγός επίσης μπορεί να γυρίσει ξαφνικά πίσω σε εσένα με ένα τηλέφωνο που θα γίνει από την πλευρά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες καλές απαντήσεις που θα σε κάνουν να σκέφτεσαι θετικά για το μέλλον σου. Παρόλο που έχεις περάσει δύσκολα θα καταλάβεις εξ ενστίκτου ότι κάτι πάει να αλλάξει και μάλιστα με ένα τρόπο που δεν περίμενες καθόλου.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις με το μέρος σου κάποια άτομα τα οποία σε υποστηρίζουν και σου ανοίγουν τον δρόμο για να δεις κι άλλα πράγματα τα οποία αρκετές φορές τ' αρνείσαι και δεν θέλεις πεισματικά να τα παραδεχτείς. Και όμως αν τα καταλάβεις θα δεις ότι θα αλλάξουν πολλά και με τον τρόπο σου θα ανοίξεις τους ορίζοντες σου.
Έρωτας: Έχεις ένα κόλλημα με έναν Τοξότη με τον οποίο όλα είναι ήξεις - αφήξεις. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να υπάρχει ένα ηθικό θέμα και να σε χωρίζει από κοντά του. Χρειάζεται να το μελετήσεις καλύτερα για να μην υπάρχουν μπλεξίματα στην πορεία. Ο Ζυγός από την άλλην θα δεχτεί με ευχαρίστηση την θετική σου στάση. Ο Ιχθύς είναι πολύ κοντά σου και ο έρωτας καλά κρατεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ευφορία πάνω σε αυτό το θέμα γιατί μόλις κάποιος από τους δικούς ανθρώπους μπορεί να σε έχει ενημερώσει ότι κάτι θα σου δώσει. Βέβαια υπό όρους αλλά αν τους αντιληφθείς με ανοικτό μυαλό θα καταλάβεις ότι είναι για το συμφέρον σου. Η βοήθεια που θα δώσεις σε ένα πρόσωπο θα πιάσει πάντως τόπο.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις καλύτερη αντίδραση απέναντι στα γεγονότα γιατί ανεβαίνει η διάθεσή σου και κυρίως θα νιώθεις πολύ καλύτερα με όλα τα άτομα γύρω σου κι αυτό θα σου δώσει και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Βέβαια θα έχεις ευαισθησία και πιθανόν να σε πιάσει μια μεγάλη φιλανθρωπική διάθεση ούτως ώστε θα βοηθήσεις με τον δικό σου τρόπο.
Έρωτας: Η ερωτική απάντηση που θα πάρεις από ένα Τοξότη ή Ιχθύ σίγουρα θα είναι πολύ πιο θετική από αυτή που περίμενες. Για αυτό μην αφήνεις κάποια αρνητικά γεγονότα που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες να σου χαλάνε την καλή διάθεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καθορίσεις το πλαίσιο που θα μπει η σχέση γιατί τα όρια θα είναι αρκετά χαλαρά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπάρχει μια εύνοια ή από κάποιες συζητήσεις να αλλάξουν κάποιοι συνεργάτες την θέση τους απέναντί σου αλλά το κυριότερο για σένα θα είναι, αν τελικά δεχτούν να υπογράψουν αυτά που έχετε συμφωνήσει για να μην είναι τίποτε στον αέρα. Αν επιμείνεις, θα γίνει έστω και τις επόμενες ημέρες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μια άνεση να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα η οποία σε βοηθάει να τα βλέπεις με ένα άλλο πιο θετικό μάτι. Αν συνεχίσεις έτσι, όντως θα δεις να έρχονται κοντά σου ακόμα και πρόσωπα που έχουν φύγει. Η πίστη και η προδιάθεση να μετανοήσεις για κάποια λάθη θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς κάθε τι που σε βαραίνει.
Έρωτας: Η επαφή με Τοξότη σε βγάζει από τα πολύ μικρά και καθημερινά προβλήματα και σου δίνει ένα άλλο όραμα το οποίο δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις γιατί χρειάζεσαι ένα άλλο χέρι. Ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι η δύναμή σου και σήμερα τουλάχιστον θα την εκφράσεις με ένα πολύ ανοικτό και γενναιόδωρο τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πολιτική του να πλησιάσεις ακόμα και τους εχθρούς σου ή τα άτομα που σε ανταγωνίζονται θα είναι η καλύτερη κίνηση γιατί με τον τρόπο σου θα αποδυναμώσεις κάθε αρνητική ενέργεια.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει μια διάθεση να ρισκάρεις, να παίξεις και να γίνεις και πάλι σαν τα μικρά παιδιά. Για αυτό θα εμπιστευτείς και θα μιλήσεις ακόμα και σε περιβάλλοντα που είναι για σένα κλειστά βιβλία. Σήμερα όμως θα έχεις περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις σου. Η διασκέδαση και η καλή επαφή με τα παιδιά θα σου δημιουργήσει ένα θετικό συναίσθημα.
Έρωτας: Έχεις αποφασίσει συνειδητά να κρατήσεις μια καλή στάση, χωρίς να γκρινιάζεις και να έχεις την απολυτότητα ή τον εγωισμό που σε απομακρύνει από την πηγή της αγάπης. Ο Τοξότης είναι ένα πρόσωπο που σε εκφράζει απόλυτα. Με τον Ιχθύ θα έρθετε πιο κοντά και δεν θα δουλέψει καθόλου το εγωιστικό στοιχείο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια διάθεση για ρίσκο ή θα ακούσεις ένα καλό νέο από έναν συνεργάτη που είχε χαθεί για καιρό. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο οι εισπράξεις σου θα είναι καλές αρκεί να κρατήσεις αυτά που θα κερδίσεις γιατί υπάρχει τάση από την πλευρά σου να χαλάσεις τα διπλά από τα κερδισμένα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια υπερβολή στις κινήσεις σου, στα συναισθήματά σου και γενικά στην συμπεριφορά σου. Αν αυτό σε οδηγεί σε πνευματικό δρόμο ή στον δρόμο γνώσης και εσωτερικής αυτογνωσίας θα είναι το καλύτερο που θα σε βοηθήσει για να ξεπεράσεις ακόμα και ψυχολογικά προβλήματα.
Έρωτας: Έχεις μια αναστάτωση γιατί κατάλαβες ότι χρειάζεται από την πλευρά σου να κάνεις περισσότερες κινήσεις με εμπιστοσύνη. Μέχρι τώρα ρίχνεις σφάλματα στον εαυτό σου ότι δεν θα τα καταφέρεις να κάνεις μια σχέση της προκοπής. Τουλάχιστον σήμερα θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και τότε θα έχεις μια πολύ καλή ανταπόκριση από Λιοντάρι, Δίδυμο ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι αυξημένες υποχρεώσεις είτε από την ήδη υπάρχουσα δουλειά σου είτε από τρέχουσες ανάγκες σου θα σε ενεργοποιήσουν περισσότερο από άλλη φορά. Αυτό σίγουρα θα σε ευχαριστήσει γιατί βλέπεις ότι αλλάζεις και ανοίγεσαι και σίγουρα θα μπορέσεις με τον τρόπο σου να εισπράξεις χρήματα. Το να βοηθήσεις ή να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο θα σου κάνει καλό στην καρδιά σου.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μετά από τις δυσκολίες ανοίγεσαι περισσότερο και έχεις εμπιστοσύνη σε αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα αν και τα αμφισβητούσες. Βλέπεις ότι έχεις μεγαλύτερη ζωντάνια που θα σε βάλει στην πρίζα να κινηθείς γρήγορα και να κάνεις συγχρόνως πολλά πράγματα.
Έρωτας: Έχεις μια εσωτερική διαίσθηση ότι ένα άτομο που έχει απομακρυνθεί από κοντά σου μπορεί να εμφανιστεί και μάλιστα πολύ ξαφνικά. Το καλό είναι ότι και εσύ θα νιώσεις ότι θα χρειαστεί να πέσουν οι μάσκες και ίσως να το πλησιάσεις με εξομολογήσεις πολύ δυνατές. Στο χέρι σου είναι να φτιάξεις ή να χαλάσεις την ζωή σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία και κυλούν όλα τα πράγματα με ηρεμία αλλά και σωστή δράση που σημαίνει ότι οι προσπάθειες σου δεν πάνε χαμένες. Για αυτό να μην πιστέψεις οτιδήποτε σου πούνε οι άλλοι γιατί το καλύτερο είναι να το εξακριβώσεις κατ ιδίαν.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια αισιοδοξία οπότε οτιδήποτε έρχεται κοντά σου θα καταλάβεις ότι είναι για το καλό σου. Το μοίρασμα με φίλους θα σε ενθουσιάσει. Μπορεί να μην έχεις πολλούς αλλά σου πηγαίνουν. Το καλό είναι ότι έχεις θετικότερη σκέψη κι αυτό σε βοηθάει στο να μαζέψεις γύρω σου κόσμο που μπορεί να τον βοηθήσεις με τον τρόπο σου.
Έρωτας: Χρειάζεται με κάποιο τρόπο να γειωθείς αλλά το πιο σημαντικό είναι να επικοινωνήσεις μέσα ακόμα και από δυσκολίες. Αρκεί να υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση από την πλευρά σου και να πιστέψεις σε αυτά που σου λένε. Ο Κριός και το Λιοντάρι είναι σταθερές αξίες στην ζωή σου. Επίσης ένας Υδροχόος μπορεί να ταξιδέψει από μακριά για να είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Από εκεί που τα είχες βάψει μαύρα βλέπεις στον ορίζοντα ότι ίσως τα πράγματα που είχες βάλει στην λίστα, τώρα να αρχίζεις να τα αγοράζεις, αρκεί να κρατάς ανοικτή την πόρτα. Αυτό θα γίνει γρήγορα, αν σκέφτεσαι ότι θα δώσεις κιόλας και δεν θα περιμένεις να πάρεις μόνο.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Όσο μπορείς σήμερα πέταξε από πάνω σου και το παραμικρό σκουπίδι που σε ενοχλεί και σου χαλάει την διάθεση. Ο σκοπός είναι να ενωθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις βαθιές αλλαγές. Αν θέλεις να ακολουθήσεις τον δρόμο του φωτός το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεχάσεις όλες τις διαφορές σου και να συγχωρήσεις.
Έρωτας: Δείξε εσύ τον τρόπο που θέλεις το άλλο πρόσωπο να σε αγαπάει και μετά θα σε ακολουθήσει. Μην νομίζεις ότι είναι εύκολο γιατί θέλει ψυχή και μυαλό για να μπορέσεις να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που έχεις σαν ιδανικό μέσα στο μυαλό σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα η ημέρα είναι ιερή οπότε και να δουλεύεις το μυαλό σου καλό θα ήταν να είναι προσκολλημένο και σε ιδέες που σε ανυψώνουν και σε βάζουν σε καλύτερα μονοπάτια. Μην σκέφτεσαι καθόλου το μέλλον σου με άσχημο τρόπο και να πιστέψεις ότι και κάτι δύσκολο να συμβαίνει αυτή την στιγμή θα το επιλύσεις με την πίστη και την εσωτερική σου δύναμη.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις καλύτερη διάθεση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρεθείς με πολύ κόσμο. Αντίθετα θέλεις να είσαι με πολύ δικά σου άτομα για να δημιουργήσεις την προσωπική σου ατμόσφαιρα. Μπορεί να κάνεις κάποιες υπερβολές που δεν είναι του χαρακτήρα σου αλλά ίσως αυτό να είναι το κομμάτι της προσωπικότητάς σου που θα σου δώσει την αισιοδοξία. Το να βοηθήσεις ένα άτομο ή να συμπαρασταθείς εκεί όπου υπάρχει ανάγκη για βοήθεια θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα.
Έρωτας: Έχεις μια εσωτερική αισιοδοξία ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει θα έρθει κοντά σου για αυτό δεν καταθέτεις τα όπλα εύκολα. Αρκεί το μέσα σου να αλλάξει και να υπάρχει μεγάλη διάθεση για να ετοιμάσει το έδαφος ώστε να έρθει. Ο Δίδυμος μπορεί να μην είναι εύκολη περίπτωση αλλά πιθανόν σήμερα να είναι πιο κοντά σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Μάλλον θα έχεις μεγαλύτερη απόσταση σήμερα και ο λόγος είναι ότι θα βρεθείς κατά κάποιο τρόπο απέξω από την πολύ φασαρία και την ένταση και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς με σωστό τρόπο τι θα πρέπει να κάνεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις μια ανησυχία η οποία όμως θα σε βοηθήσει να τελειώσεις τις δουλειές σου αλλά το κυριότερο να κρατήσεις την ποιότητα στην ζωή σου γιατί έχεις ανάγκη να ζεις μέσα σε ένα πολιτισμένο επίπεδο. Το πιο σημαντικό είναι η γνώση και σε συνδυασμό με την πίστη στο καλό θα σου δώσει την ποιότητα που θέλεις.
Έρωτας: Καλύτερα σήμερα να είσαι όσο πιο μπορείς με ανοικτό μυαλό και διάθεση, ώστε να μπορέσεις να έλξεις τα καλύτερα για σένα και για το πρόσωπο που θέλεις. Αν υπάρχει αντίσταση από την πλευρά του Σκορπιού, θα γίνει κάτι καλύτερο και ίσως έρθει, αν είναι μακριά, να σε επισκεφτεί. Το δε Λιοντάρι θα σου δώσει μια μεγάλη ώθηση στο να έχεις καλύτερη επαφή μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες μπορεί να τις δεις ακόμα και σήμερα οπότε κράτησε το αυτό και μην το χάσεις γιατί αρκετές φορές πέφτεις και σηκώνεσαι και με αυτόν τον τρόπο δεν έχεις μια σταθερή πολιτική.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Είναι μια ημέρα πολύ θετική για σένα και με τον τρόπο σου θα ζήσεις ακόμα και για λίγο την πνευματική ζωή που θα ήθελες να έχεις για να αναβαθμιστείς περισσότερο. Η πίστη σου σε οτιδήποτε έχεις και σε πονάει θα μεγαλώσει και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ίσως και μικρά θέματα υγείας.
Έρωτας: Μην αφήνεις την αρνητική ενέργεια να σε κατακλύζει. Βάλε τον καλύτερο σου εαυτό και τότε θα δεις ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο Τοξότης είναι ένα πρόσωπο που πάντα σε ενδιαφέρει. Αντίθετα με το Λιοντάρι υπάρχουν τριβές αλλά τώρα θα τα πάτε πολύ καλύτερα γιατί κάπου θα συμφωνήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κατά νου να κάνεις κάποιες αλλαγές ή να πάρεις το θάρρος για να προχωρήσεις παρακάτω. Κτυπώντας πόρτες, ακόμα και άγνωστες, με στόχο να πάρεις βοήθεια θα μεγαλώσει η αυτοπεποίθησή σου και τότε θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Αρκεί να έχεις σχέδιο το οποίο θα είναι μελετημένο και σωστό.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *