Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Η Δέσποινα Ζαπουνίδου χρυσό μετάλλιο στα 20χλμ βάδην!


















 Η Δέσποινα Ζαπουνίδου πιστοποίησε σε έναν ακόμη αγώνα την καλή της αγωνιστική κατάσταση, τερματίζοντας στην πρώτη θέση στα 20χλμ βάδην γυναικών με 1:34:56, σε μια απόσταση που οι Ελληνίδες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, αφού η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 1ώρα 36:04.



Το δεύτερο χρυσό για τα γαλανόλευκα χρώματα ήρθε από τον Γιώργο Ανδριανό στα 10χλμ εφήβων με χρόνο 45:13. Στην ίδια απόσταση ακυρώθηκε ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης. Τέλος, η Χριστίνα Παπαδοπούλου κρέμασε το χάλκινο στο στήθος στην αντίστοιχη απόσταση των νεανίδων, σημειώνοντας χρόνο 51:47.

Στα 20χλμ των ανδρών ο Γιάννης Βαίτσης ήταν πέμπτος με 1:34:56, ενώ δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά ο Κώστας Ντεντόπουλος που ακυρώθηκε.

Η ελληνική ομάδα ήταν 3η στη συνολική βαθμολογία με 29 βαθμούς, πίσω από τις Ρουμανία (42) και Τουρκία (30).
 
 
 
πηγη:gazzetta

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *