Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Πασχαλινές δραστηριότητες κι ευχές του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

Στο πλαίσιο των καθιερωμένων δράσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης, στις Άγιες μέρες του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε αρχικά προσκυνηματική εκδρομή στον χώρο κοιμήσεως του Γέροντα Παϊσιου στην Μονή Ιωάννη του Θεολόγου στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης και στην Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν, βίωσαν μια ξεχωριστή εμπειρία, που τους έδωσε την ευκαιρία να προετοιμαστούν ψυχικά ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος εξάλλου, πραγματοποίησε έκθεση πασχαλινών λαμπάδων, που για άλλη μια χρονιά ετοίμασαν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ΚΔΑΠ ΑμεΑ ‘’Ορίζοντας’’.Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ακόμη, με πρωτοβουλία του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την εξομολόγηση, από τον Αρχιμανδρίτη Παντελεήμων και τον ιερέα του χωριού Ευάγγελο Βυρώζη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης, εύχεται σε όλους η Ανάσταση του Κυρίου να γίνει πολύτιμος οδηγός στις σχέσεις μας με τον κόσμο.





Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης 
Αντώνης Μπουρδάνης

Η Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης 
Χρυσή Σαμάνδη




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *