Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Kαταγραφή σημείων υδροληψίας στο Δήμο Έδεσσας

Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από τη δημοσίευση της ΚΥΑ αρ. οικ. 145026/10-01-2014 (ΦΕΚ 31Β/14-01-2014) που προβλέπει την υποχρέωση καταγραφής όλων των σημείωνυδροληψίας, όλοι οι ιδιοκτήτες ή και χρήστες σημείων υδροληψίας, που δεν έχουν άδειαχρήσης νερού ή δεν έχουν κάνει σχετική αίτηση για άδεια ή ανανέωση/τροποποίηση υπάρχουσας άδειας, υποχρεούνται, μέχρι τις 15 Μαΐου 2014, να υποβάλουν αίτηση για την εγγραφή τους στο ΕΜΣΥ (Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας), μέσω του Δήμου, ενώ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014 υποχρεούνται να έχουν προβεί σε υποβολή αίτησης για τη χορήγηση της σχετικής άδειας χρήσης νερού.

Σημειώνεται ότι η αίτηση για την εγγραφή στο ΕΜΣΥ είναι πλήρως απλουστευμένη(υπεύθυνη δήλωση), χωρίς τη συνοδεία δικαιολογητικών.



Σχετικά Έγγραφα:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ Ε.Μ.Σ.Υ.



Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στο κύριο Ν. Ουζούνη (τηλ. 23813 50726)


Δήμος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *