Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή»

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής στην ομιλία του κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών «Πρόσβαση στη δραστηριότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων και προληπτική εποπτεία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων (ενσωμάτωση της Οδηγίας 2013/36/ΕΕ), κατάργηση του ν. 3601/2007 και άλλες διατάξεις.», απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να δημιουργήσει συνειρμούς για σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή. 



Στην ομιλία του ο κ. Τζαμτζής ανέφερε τα εξής: 

«Κύριε Πρόεδρε, άκουσα όχι έναν, αλλά πολλούς και πολλές συναδέλφισσες και συναδέλφους από το ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθούν να δημιουργήσουν συνειρμούς ή να μιλούν ευθέως για σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή. 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί! 

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη δημοκρατική Παράταξη που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, είναι η Παράταξη από την οποία πέρασαν άνθρωποι και του δικού σας χώρου, της Αριστεράς, όπως ο Θεοδωράκης, ο Λεντάκης, ο Κατριβάνος, είναι η δημοκρατική Παράταξη που προσφέρει από το 1974 και εντεύθεν και έχει βάλει τη σφραγίδα της σε όλα τα μεγάλα θέματα, είτε αυτό λέγεται είσοδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είτε μεγάλες αλλαγές, αλλά πάνω απ’ όλα καθιέρωση, εμπέδωση ουσιαστικά του δημοκρατικού πολιτεύματος στη χώρα. 

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σχέσεις ούτε με φίλα προσκείμενους σε διάφορα αυτονομιστικά κινήματα, είτε αυτά είναι φιλοσκοπιανά είτε φιλοτουρκικά. Η Νέα Δημοκρατία δεν αποσύρει, όπως εσείς, υποψηφίους από τα ψηφοδέλτιά της, επειδή δεν τους θέλουν κάποιοι κύκλοι της μουσουλμανικής μειονότητας ή φοβούμενοι μήπως χάσετε κάποιες ψήφους. Γι’ αυτό, λοιπόν, δεν θα μιλάτε για δημοκρατία στη Νέα Δημοκρατία!»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *