Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Επίσκεψη της Νιόβης Παυλίδου στο Δήμο Σκύδρας

Την υποψήφια για το αξίωμα της Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης, χθες Τρίτη 1/4/2014 κι ώρα 12:30 μ.μ.
Ο Δήμαρχος παρουσίασε, εν συντομία, τα πεπραγμένα της δημοτικής περιόδου, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και τόνισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και οι πολίτες σε σχέση με την οικονομική στενότητα, την απασχόληση-ανεργία, τη γραφειοκρατία και την πολυνομία του δημοσίου. 

Ακολούθως ανταλλάχθηκαν σκέψεις κι απόψεις αναφορικά με τις προοπτικές ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και γενικότερα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Γραφείο Τύπου 
Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *