Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Συμμετοχή του Πανεδεσσαϊκού στο Shooting and Conditioning camp του Άρη Θεσσαλονίκης

Οι Ακαδημίες του Πανεδεσσαϊκού θέλοντας να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες προς τους αθλητές τους, θα συμμετάσχουν στο τριήμερο shooting and conditioning camp που διοργανώνει ο Άρης Θεσσαλονίκης από 14 έως 16 Απριλίου στο NICK GALLIS HALL.

Το ωράριο λειτουργίας του καμπ θα είναι 09:00-13:00 και θα περιλαμβάνει δύο ώρες εξειδικευμένη προπόνηση πάνω στην τεχνική του σουτ και δύο ώρες ασκησιολόγιο conditioning(φυσικής κατάστασης-ενδυνάμωσης) από ειδικό γυμναστή(fitness trainer). Στο καμπ θα μιλήσουν και θα διδάξουν αθλητές και προπονητές της ανδρικής ομάδας του Άρη.


Όσοι αθλητές του Πανεδεσσαϊκού ηλικίας 9 έως 15 ετών επιθυμούν να προπονηθούν σαν πρωταθλητές στο θρυλικό NICK GALLIS HALL μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους προπονητές του συλλόγου για τον ορθότερο προγραμματισμό της μετάβασης και επιστροφής.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *