Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 9/5 τα Ζώδια!

Μια αστραπή η ζωή μας μα... προλαβαίνουμε!



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες δουλειές που ίσως τις έχεις αμελήσει και μαζί με αυτές και κάποιες ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας οι οποίες δεν σου αρέσουν και πάρα πολύ. Από την άλλη χρειάζεται να βάλεις σε τάξη το γραφείο σου και πιθανόν το σπίτι σου.
Έρωτας: Μπορεί να αναγκάζεσαι να συμβιβαστείς με κάποιο τρόπο και να μην σου αρέσει καθόλου αλλά για να έρθεις κοντά με το άλλο πρόσωπο και κυρίως αν είναι Παρθένος θα χρειαστεί να σκύψεις πάνω στις προσωπικές του ανάγκες. Η επαφή με Δίδυμο θα χρειαστεί αναβαθμιστεί ενώ με Καρκίνο και Σκορπιό θα πάει πολύ καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πιθανότητα να έχεις αφήσει πίσω κάποιες δουλειές σε μπλοκάρει για αυτό αναγκαστικά θα αποφασίσεις να κάνεις κάποιες κινήσεις αν και τις βαριέσαι να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και μεγαλύτερη οργάνωση.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μπορείς να απολαύσεις κάποια πράγματα για τα οποία έχεις τρέξει αρκετά. Μια ανησυχία που είχε να κάνει με τα παιδιά σου σίγουρα θα καταλαγιάσει γιατί θα βάλεις μπροστά την λογική.
Έρωτας: Το μυστικό ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο μπορεί να παραμείνει γιατί κανένας δεν θα κάνει κίνηση από τους δυο. Προς το παρόν είσαι σε φάση αδράνειας όμως η σχέση με ένα άλλο άτομο γιατί ρέει και έχει και καλό αποτέλεσμα οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Παρθένος, Ιχθύς θα σε ενθουσιάσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Η τεχνική του να διατηρείς την αυτονομία σου ακόμα και αν δουλεύεις με ομάδα θα λειτουργήσει γιατί θα έχεις τις δικές σου ιδέες που θα πιάσουν τόπο αλλά θα φέρουν και χρήμα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ο Ερμής που έχει μπει στο ζώδιό σου θα σου φέρει εμπνεύσεις και καλύτερη διαχείριση όλων των δεδομένων που έχεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, να αποφύγεις να δεις κάτι που σε αφορά άμεσα και να αφεθείς.
Έρωτας: Μπορείς πιο εύκολα να κάνεις γνωριμίες και επαφές γιατί θα μιλάς με μεγαλύτερη άνεση και θα έχεις την σιγουριά της γνώσης και της ευελιξίας. Σήμερα όμως έχεις κάποια μπερδέματα και μπορεί να αμφισβητήσεις κάποια δεδομένα, κυρίως αν σχετίζεσαι με Παρθένο και Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορείς να πάρεις ένα σφουγγάρι και να σβήσεις κάποιες κακές στιγμές γιατί σιγά-σιγά θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Αφού βέβαια το προσπαθήσεις επισταμένως και κυρίως με μια διάθεση να υλοποιείς και να μην παραμένεις στα λόγια.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η εικόνα που σου παρουσιάζεται σήμερα είναι καλή γιατί βλέπεις προοπτικές οι οποίες έχουν την δυνατότητα να σου αυξήσουν τις δυνάμεις αλλά πάνω από όλα να μπεις σε τάξη και ηρεμία. Μια προοπτική που έχει να κάνει με ταξίδια ή νέα γνώση μπορεί να σου βγει ξαφνικά σήμερα.
Έρωτας: Έχεις κάπως χαλαρώσει γιατί υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα και από τους δύο στη σχέση. Η εμφάνιση ενός Σκορπιού από το παρελθόν θα σε κάνει να σκεφτείς τι έχεις τελικά ανάγκη. Από την άλλη χρειάζεται να πετάξεις τις μνησικακίες και την οργή μακριά για να μπορέσεις να δεχτείς οτιδήποτε καινούργιο έρθει στην ζωή σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις εγκαταστήσει κάποιες υποδομές που όταν έρχεται η κατάλληλη ώρα λειτουργούν άψογα και δεν γίνεται κάτι που σε χαλάει. Η προσπάθεια σου πάντως σήμερα θα βγει εύκολα και με κέρδος αρκετό.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Αμφιβάλεις για κάποια πράγματα που είχες ακούσει για αυτό θα κινηθείς με στόχο να τα ξεκαθαρίσεις. Η πιθανότητα να αφεθείς και να κυνηγήσεις ένα όνειρο είναι αρκετά μεγάλη και κυρίως αν έχεις γεννηθείς το πρώτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Ίσως ξαφνικά δώσεις κάποιες προσωπικές συμβουλές στο πρόσωπο που είσαι μαζί και ο λόγος είναι ότι μπορεί να νιώθεις στην προκειμένη φάση δύναμη και να ξέρεις τι ακριβώς να πεις για να λύσει κάποια θέματα. Τώρα έχεις ευκαιρία να κόψεις κάποιες εξαρτήσεις, αν φυσικά υπάρχουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι ευκαιρία να καταφέρεις με τον δικό σου τρόπο να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια και να ρευστοποιήσεις κάποιες παλιές πηγές που έχεις ή από πράγματα που δεν χρειάζεσαι πλέον. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεθείς με χρήματα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Την σημερινή ημέρα θα έχει ευκαιρίες να περάσεις από κάποια τεστ και να προπορευτείς. Θα επανέλθεις στα δικά σου λημέρια με κάποιο τρόπο και θα κάνεις αναγνώριση των στόχων και των επιθυμιών. Η αυτονομία θα είναι σημαντική για σένα.
Έρωτας: Έχεις κάποια τάση για ελευθερία και μπορεί να εκφράσεις την δική σου γνώμη πιο εύκολα από άλλες φορές. Η προσωπική σου πείρα θα σε βοηθήσει να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια που σου δίνουν οι καταστάσεις για να έρθεις πολύ κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είναι Καρκίνος θα βρεθείς μπροστά σε μια έκπληξη από την πλευρά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν τελικά θα αναλάβεις τα ηνία σε μια υπόθεση και τι θα γίνει. Να μην φοβάσαι καθόλου γιατί έχεις πολλά αβαντάζ, εκτός αν φοβάσαι τον ανταγωνισμό και δεν μπορείς εύκολα να τον ξεπεράσεις.





ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η ποιοτική αναζήτηση των στόχων σου θα ξεπεράσει κάποια όρια και μπορεί σε κάποια άτομα να σου φανούν «λίγα» αλλά ίσως σου χρειάζεται μια αναβάθμιση και τώρα είναι η ευκαιρία σου.
Έρωτας: Η σχέση με Κριό μερικές φορές σε μπερδεύει γιατί από εκεί που έχετε γλύκες και μέλια, γίνεται ένα ξαφνικό ξέσπασμα από την πλευρά του και αλλάζουν πολλές ισορροπίες. Επίσης με τον Ιχθύ θα έρθετε πιο κοντά αλλά θα υπάρχουν δυσκολίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις να κάνεις με πολλά μέτωπα και για αυτό μπορεί να λειτουργήσεις υπόγεια για να δεις τι τελικά θα κάνεις και με ποιο τρόπο θα μεθοδεύσεις μια κατάσταση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η θετική σου στάση σε βοηθάει να σταματήσεις το άγχος και να προσδιορίσεις περισσότερο τον στόχο σου. Ένας φίλος σου μπορεί να δεχτεί να σε βοηθήσει και να έρθετε πολύ κοντά. Χρειάζεται να μην έχεις απολυτότητα για να τα πας πιο καλά με όλους.
Έρωτας: Υπάρχει μια πιο εύκολη ροή με έναν Σκορπιό αρκεί να μάθετε και οι δυο να αξιοποιείτε τις κοινές σας στιγμές. Η διάθεσή σου να μεγαλοποιείς συναισθηματικά κάποια πράγματα δημιουργεί απόσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες αξιοποίησης και τώρα θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι ξεχωριστό ή ιδιαίτερο αν δεν ρισκάρεις. Φοβάσαι μην σε κρίνουν οι γύρω σου αλλά τελικά δεν πρέπει να σε νοιάζει και τόσο γιατί πως θα προχωρήσεις;



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχει απόσταση σε αυτά που σκέφτεσαι κι αυτά που χρειάζεται να κάνεις και πιθανόν να μην σου αρέσει. Το καλύτερο από όλα είναι να ακολουθήσεις τις ανάγκες του περιβάλλοντος και να έχεις όσο μπορείς θετική στάση απέναντι σε όλες τις δυσκολίες.
Έρωτας: Η επαφή σου με Παρθένο θα σε προβληματίσει αρκετά γιατί θα χρειαστεί να έρθετε σε μια μεγαλύτερη προσωπική συνεννόηση και ίσως να δυσκολευτείτε να τα βρείτε. Επίσης με τον Δίδυμο θα έχετε μεγαλύτερη σύγκρουση γιατί δεν υπάρχει κοινή λογική.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα βγουν έξοδα πολύ μεγαλύτερα από ό, τι περίμενες και για αυτό χρειάζεται να έχεις ψυχραιμία και πάνω από όλα να είσαι στο εδώ και τώρα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για επικοινωνία αλλά δυσκολεύεσαι γιατί δεν έχεις μάθει να ανοίγεις εύκολα τα χαρτιά σου. Πιθανόν να θέλεις να ξεκινήσεις να διαβάζεις νέα βιβλία και να πάρεις νέες γνώσεις.
Έρωτας: Υπάρχει μια αναγκαιότητα η οποία θα σου δώσει με καινούργια προοπτική. Τουλάχιστον θα καταφέρεις να εστιάσεις στις ανάγκες σου και αν είναι να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο η εποχή προσφέρεται πάρα πολύ. Η σχέση με Κριό ή Παρθένο θα ξεκινήσει απότομα και μάλλον δεν θα την περιμένεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνεις μια δουλειά την οποία είναι σίγουρο ότι θα την βγάλεις σε πέρας. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις να την δώσεις να την κάνεις κάποιος άλλος γιατί δεν εμπιστεύεσαι. Πιθανόν να κερδίσεις κάποια χρήματα άμεσα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις να επιλύσεις υποθέσεις που δεν αφορούν επικοινωνία, ιδέες ή διανοητική κατεύθυνση αλλά πράξη και εργασία. Οπότε μην το καθυστερείς φτιάξε το κατάλληλο πρόγραμμα και ξεπέρασε τις αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για κάποια θέματα.
Έρωτας: Η προσωπική σου γνώμη μπορεί να διαφέρει από την γνώμη του άλλου και ίσως να μην βρίσκεται κοινή επαφή. Πιθανόν να περισώσεις μια κατάσταση και να έρθετε πιο κοντά κυρίως με έναν Παρθένο όπου έχετε πολλά να κάνετε από κοινού.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκπαιδεύεσαι και μπορεί να νιώθεις ότι οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες γιατί πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που άπτονται τεχνικών και ιδιαίτερων γνώσεων. Μεθοδικότητα χρειάζεσαι και τίποτε άλλο.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Η προσωπική σου αξία σχετίζεται μερικές φορές με την επαφή σου με τα άλλα πρόσωπα. Για αυτό θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά για να αναπτύξεις μια αλτρουιστική συμπεριφορά με άτομα που σε έχουν και τους έχεις ανάγκη.
Έρωτας: Έρχεσαι κοντά με το πρόσωπο που θέλεις και κυρίως με έναν Παρθένο που σκέφτεστε να ζήσετε μαζί. Από την άλλη το ενδιαφέρον του Ταύρου σε συγκινεί και σου κάνει πολύ καλό σε ψυχικό επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, είναι οι συζητήσεις και οι υποσχέσεις ενός Διδύμου.
Καριέρα & Οικονομικά: Το πιο σημαντικό για σένα είναι μια συγκεκριμένη συνεργασία η οποία θα σε βοηθήσει να πάρεις κάτι καλό. Επειδή προσπαθείς συστηματικά, θα καταφέρεις να ξεδιαλύνεις μια κατάσταση που δεν μπορούσες γιατί τώρα θα βγουν όλες οι αλήθειες στην επιφάνεια.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *