Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Αγώνας προσανατολισμού στο πάρκο Καταρρακτών στην Έδεσσα

Για πρώτη φορά στην Έδεσσα και στα πλαίσια της Ανθοέκθεσης διοργανώνονται οι Αγώνες προσανατολισμού. Χώρος διεξαγωγής το πάρκο Καταρρακτών και η περιοχή των Μύλων

Ο Προσανατολισμός (orienteering - προέρχεται από τη Σουηδία) είναι ένα νέο στην Ελλάδα άθλημα, στο οποίο οι αθλητές καλούνται να εντοπίσουν συγκεκριμένα σημεία σε όμορφες γεωγραφικές περιοχές μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου χάρτη. Μπορεί να περιγραφεί σαν άθλημα με δύο όψεις, την σωματική και την καθαρά πνευματική-ψυχολογική. Η αυτογνωσία (να γνωρίζει τα σωματικά και ψυχικά του αποθέματα) και η τεχνική (να αποκωδικοποιήσει τις δύσκολες λεπτομέρειες του χάρτη και του εδάφους) είναι βασικά για να ικανοποιηθεί ο διαγωνιζόμενος από τον αγώνα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 11/5 από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Πολιτιστικό Κέντρο έως Σάββατο 10 Μάιου ώρα 15.00
τηλ 2381023101.

Γραμματεία – εκκίνησης πάρκο καταρρακτών




ΠΗΓΗ: edessanews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *