Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σεμινάριο προπονητών καλαθοσφαίρισης στη Φλώρινα

Για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία της Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί διήμερο σεμινάριο προπονητών καλαθοσφαίρισης, με καταξιωμένους ομιλητές, στον Ελλαδικό και διεθνή χώρο, με δωρεάν συμμετοχή για τους προπονητές, τους αθλητές, τους φιλάθλους και τους γονείς. 

Ομιλητές θα είναι ο γνωστός και καταξιωμένος προπονητής βελτίωσης αθλητικής ικανότητας Κώστας Χατζηχρήστος, με θητεία στον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και εμπειρία από το NCAA, NFL και το ΝΒΑ. O coach Νίκος Δημητρίου, με πανελλήνιες νίκες στον χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών (Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) και πλούσια εμπειρία στον χώρο της Α1. O coach Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, με επιτυχημένη προπονητική παρουσία στα γήπεδα της Α2 (ΜΕΝΤ, Ηρακλής, Ίκαρος Σερρών) και Β” Εθνικής (Πιερικός, Δόξα Μαχητών Πεύκων). Συντονιστής του σεμιναρίου θα είναι ο α” αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Ελλάδας και μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Αμερικής, Θεόδωρος Ροδόπουλος. 

Οι ομιλίες θα περιλαμβάνουν θέματα ατομικής και ομαδικής τακτικής, όπως και φυσικής κατάστασης. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 30 Μαΐου, από τις 16:30 μέχρι τις 21:00 θα αναλυθούν τα θέματα «Η έννοια και η σημασία των αποστάσεων (spacing) στην επίθεση» από τον coach Δημητρίου, «Θέση ισορροπίας (ατομική τεχνική) σε κατάληξη 1 εναντίον 1» από τον coach Χατζηκυριακίδη και «Διδασκαλία βασικών τεχνικών κίνησης – Μέθοδοι ανάπτυξης επιτάχυνσης και εκρηκτικότητας» από τον coach Χατζηχρήστο. 

Το Σάββατο 31 Μαΐου, από τις 9:00 μέχρι τις 14:00, οι ομιλητές θα αναλύσουν: «Βελτίωση ειδικής αντοχής μέσα στο γήπεδο» (coach Χατζηχρήστος), «Η μετατροπή του man to man σε ζώνη, ως τρόπος αντιμετώπισης του Pick n Roll» (coach Δημητρίου) και «Η επίθεση dribble drive» (coach Χατζηκυριακίδης). 

Λεπτομέριες για το πρόγραμμα, τις εγγραφές και τα αναλυτικά βιογραφικά των ομιλητών, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://florinaclinic2014.weebly.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *