Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ανάρτηση καταστάσεων κατανομής ποσοτήτων αναφοράς αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) της Π.Ε. Πέλλας, στην Έδεσσα, ανακοινώνεται ότι σήμερα στις 27-05-2014, ημέρα Τρίτη, έγινε ανάρτηση καταστάσεων Κατανομής ποσοτήτων αναφοράς αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα για το γαλακτοκομικό έτος 2013-2014 σύμφωνα με την Υ.Α. 869/54313/25-04-2014.

Η ανάρτηση θα διαρκέσει 10 ημέρες, περίοδο κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση. Οι ενστάσεις θα αφορούν μόνο τυχόν λάθη ή παραλήψεις για παραγωγούς που ανήκουν στην κατηγορία δικαιούχων για την οποία προβλέπεται χορήγηση ποσόστωσης βάσει της παραπάνω απόφασης και θα υποβάλλονται στον ΕΛ.Γ.Ο. – Δήμητρα μέσω της Δ.Α.Ο.Κ..

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2381351217 της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Πέλλας.




Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ 

ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *