Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Εξιχνίαση ληστείας σε χωριό του νομού Πέλλας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο γυναικών που έλαβε χώρα την 29η Απριλίου σε χωριό της Πέλλας.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και από τη συνδυαστική έρευνα στοιχείων και πειστηρίων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 46 ετών, για ληστεία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι βραδινές ώρες της 29 Απριλίου ο προαναφερόμενος, μαζί με δύο ακόμη άγνωστα άτομα, τα οποία αναζητούνται, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από 32χρονη ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Επιπλέον, οι τρεις άνδρες άσκησαν σωματική βία και σε 55χρονη, η οποία προσέτρεξε στο σημείο για να συνδράμει την 32χρονη. Στη συνέχεια αφού επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο τράπηκαν σε φυγή.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών. 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανωτέρω θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.


ΠΗΓΗ: voria.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *