Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας στην Εθνική Τελική Εκδήλωση του Τ.Ε.Ε.

Ο Δήμος Αλμωπίας την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 και την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 συμμετείχε στην Εθνική Τελική Εκδήλωση στο πλαίσιο του Έργου <<SEAP-PLUS>> που διοργάνωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα με θέμα: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. 

Στην εκδήλωση, από την πλευρά του Δήμου, συμμετείχε ο Γεωπόνος M.Sc κύριος Ιατρίδης Γεώργιος, ο οποίος μέσω skype με μεγάλη επιτυχία παρουσίασε το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) του Δήμου Αλμωπίας, πρόγραμμα το οποίο υλοποιεί ο ίδιος. Η παρουσίαση περιελάμβανε τις καταναλώσεις του Δήμου μας στον Δημοτικό, Οικιακό, Τριτογενή, Αγροτικό τομέα, στον τομέα των Μεταφορών, τα μέτρα μείωσης εκπομπών CO2 έως το 2020 και στις ενέργειες που προέβη ο Δήμος Αλμωπίας, κυρίως με τη διεκδίκηση πόρων μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, στα πλαίσια εξοικονόμησης ενέργειας και περιβαλλοντικής πολιτικής.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας δήλωσε για την εκδήλωση αυτή ότι με την ολοκλήρωση του ΣΔΑΕ Δήμου Αλμωπίας, ο Δήμος θα διαθέτει ένα χρήσιμο εργαλείο για την εξοικονόμηση ενέργειας σε όλους τους ενεργοβόρους τομείς και ευχαρίστησε τον υπάλληλο του Δήμου κύριο Ιατρίδη Γεώργιο που υλοποιεί το έργο <<SEAP-PLUS>> στα πλαίσια του Συμφώνου των Δημάρχων, αντίθετα με άλλους Δήμους που αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες με το αντίστοιχο κόστος την υλοποίηση του Έργου αυτού.


Δήμος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *