Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Η καλόγρια νικήτρια του «Voice» (vds)

Η καλόγρια νικήτρια του «Voice» (vds)Η καλόγρια του ιταλικού «The Voice» η οποία ανακηρύχθηκε η πρώτη φωνή της Ιταλίας, αφού κέρδισε τις περισσότερες ψήφους στο talent show της χώρας της!

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν αναμενόμενο μιας και από την αρχή η 25χρονη Κριστίνα κέρδισε την εμπιστοσύνη τόσο του κόσμου όσο και της κριτικής επιτροπής.

H 25χρονη αδελφή κατάγεται από τη Σικελία και ξεκίνησε το τραγούδι σε ηλικία 14 ετών. "Προπονητής της", στο τάλεντ σόου της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης, ήταν ο τραγουδιστής ραπ μουσικής, "J-ax".

Εκτός απρόοπτου, η Κριστίνα -η οποία ζει στο Μιλάνο- θα πρέπει να εκπροσωπήσει την Ιταλία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2015.

Μόλις ανακοινώθηκε ότι, χάρη στην ψήφο των τηλεθεατών, κατάφερε να υπερισχύσει των υπολοίπων τραγουδιστών που πήραν μέρος στο "τάλεντ σόου" του Rai Due, η αδελφή Κριστίνα ευχαρίστησε τον Θεό για την βοήθειά του και ζήτησε από όλους όσοι ήταν παρόντες στο στούντιο, να πουν μαζί το "Πάτερ Ημών", "Padre Nostro", στην ιταλική γλώσσα.








πηγή:real.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *