Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Δολοφονείται ο Σωκράτης Γκιόλιας (Σαν σήμερα 19/7)

1826 Ο Καραϊσκάκης γίνεται στρατάρχης της Ρούμελης.

1926 μετά την επικράτηση του στρατιωτικού κινήματος του Θεόδωρου Πάγκαλου, νέος πρωθυπουργός ανέλαβε ο Αθανάσιος Ευταξίας, ο οποίος παρέμεινε στην πρωθυπουργία μόνο ένα μήνα γιατί ακολούθησε το στρατιωτικό κίνημα του Γεωργίου Κονδύλη

2010 Δολοφονείται από αγνώστους έξω από το σπίτι του με 16 σφαίρες ο 37χρονος δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΘΕΜΑ 9,89”, πρώην συνεργάτης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και χρόνια ρεπόρτερ του στίβου. Λίγες ημέρες μετά, θα σταματήσει να ενημερώνεται το “τρωκτικό”, το blog με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα, αφού προηγουμένως αναρτηθούν αποχαιρετισμοί στον νεκρό.





Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 19/7
 
1954 Ο Elvis Presley κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο "That's All Right Mama". Ηχογραφήθηκε στις 5 Ιουλίου στα στούντιο της Sun Records. Αρχικά είχε ηχογραφηθεί από τον Arthur Crudup το 1946.
 
1969 Ο Spencer Davis αποφασίζει να διαλύσει τους Spencer Davis Group. Είχαν δημιουργηθεί το 1963 στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και γνώρισαν επιτυχία με τραγούδια όπως τα "Keep On Running", "Gimme Some Lovin'" κ.α.
 
1976 Οι Deep Purple "διαλύονται" για πρώτη φορά... Είχαν σχηματιστεί στο Hertford της Μεγάλης Βρετανίας το 1968.
 
Αθλητισμός 19/7
 
 

19/7/2011 Η HJK Helsinki κερδίζει την Bangor City με 10-0 στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2011-2012 καταγράφοντας την μεγαλύτερη διαφορά νίκης στο Champions League, με την τωρινή του μορφή

19/7/2011 Η 32χρονη κολυμβήτρια του Ολυμπιακού Μαριάννα Λυμπερτά κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στα 10 χλμ ανοικτής θάλασσας στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στην Σανγκάη της Κίνας με 2 ώρες, 2 λεπτά, και 1,8 δεύτερα, και γίνεται η πρώτη Ελληνίδα που ανεβαίνει ποτέ στο βάθρο.


Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *