Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Παρέμβαση Διονύση Σταμενίτη για τη μείωση του φορολογικού συντελεστή στους παραγωγούς λαϊκών αγορών

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί (18/07/2014) ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης τόσο με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη όσο και με τη Γενική Γραμματέα Δημοσιών Εσόδων κ. Σαββαϊδου, προκειμένου να δοθεί άμεση λύση στο ζήτημα της μείωσης του φορολογικού συντελεστή για τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών.

Ο κ. Σταμενίτης, παράλληλα απέστειλε και επιστολή με την οποία περιγράφει αναλυτικά το ζήτημα και ζητά από τους αρμόδιους να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση εγκυκλίου, που ουσιαστικά θα υλοποιεί μια δέσμευση που έχει δοθεί, κατά το προηγούμενο διάστημα, προς τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί και ότι θα υπάρξει άμεσα κινητοποίηση από τους αρμόδιους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *