Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

IALMOPIA LIVE: ''Στου χρόνου την ανέμη'', από τον Λαογραφικό Σύλλογο Θηριόπετρας ''Ο Μέγας Βασίλειος'' (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε χθες στην κεντρική πλατεία της Θηριόπετρας, η εκδήλωση του Λαογραφικού Συλλόγου Θηριόπετρας ''Ο Μέγας Βασίλειος'', με τίτλο: ''Στου χρόνου την ανέμη''.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε από κοντά τους χορούς και τα τραγούδια των συμμετεχόντων. Εκτός από τα μέλη του Λαογραφικού Συλλόγου, την εκδήλωση πλαισίωσαν με το πλούσιο χορευτικό τους ταλέντο τα μέλη του Χ.Ο.Φ.Ε. Θεσσαλονίκης.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική από τους Εμπειροτέχνες της Δράμας. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια από τις επόμενες ωραίες εκδηλώσεις στο γραφικό χωριό της Αλμωπίας.


Δείτε εικόνες από την εκδήλωση μέσα από το φωτογραφικό φακό του ialmopia.gr














ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *