Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1-5

Βαριά ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Γαρεφείου απέναντι στο πιο έτοιμο Λουτράκι που όμως αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στους φίλους του Ηρακλή καθώς η ομάδα έδειξε πως αρχίζει σιγά σιγά να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ηρακλή καθώς μπήκε πιο ψυχωμένος παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο κάνοντας το Λουτράκι να προσπαθεί απλά να αναπτυχθεί χωρίς αποτέλεσμα. Συνέπεια αυτής της πίεσης του Γαρεφείου ήταν το γκολ του Θωμά Σίσκου. Λίγη ώρα μετά όμως από κόντρα της μπάλας το Λουτράκι μπήκε στην περιοχή του Ηρακλή και κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι με το οποίο ο Μήτσκας (Λουπου) ισοφάρισε το ματς. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο.


Στο β΄μέρος ο Άρης Λουτρακίου κατάφερε να προηγηθεί νωρίς και έτσι ο Νάνος έκανε το 1-2 . Ο Ηρακλής Γαρεφείου πάλεψε και έδειξε πως μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη. Στο 50 έδειξε 2η κίτρινη στον Μανωγλή και έτσι το Γαρέφι έμεινε με 10 παίχτες. Η αποβολή έφερε κούραση στους παίχτες του Ηρακλή και έτσι το Λουτράκι βρήκε χώρους και κατάφερε να αυξήσει την διαφορά στο σκορ (1 - 3 Κυριακίδης 67' 1 - 4 Αμπάρης 74' 1 - 5 Σπρίτος 80' ) .


Επόμενο παιχνίδι για τον Ηρακλή στην έδρα του Βορεινού , εκεί όπου θα πάει να αποδείξει πως είναι καλή ομάδα και πως το 1-5 είναι πλασματικό.


H σύνθεση του Ηρακλή : ΜΑΡΚΟΥ Γ , ΣΤΟΙΚΟΣ , ΜΑΝΟΓΛΗΣ , ΜΑΡΚΟΥ Π. ( ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ) , ΤΟΥΡΛΑΚΗΣ Χ , ΓΙΑΝΤΣΗΣ , ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ , ΣΙΣΚΟΣ Α ( ΜΠΙΝΟΣ Β) , ΚΟΓΙΟΣ , ΣΙΣΚΟΣ Θ. ( ΜΠΙΝΟΣ Δ) , ΜΑΡΚΟΥ Μ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *