Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: «Εγκρίθηκε η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τις εργατικές κατοικίες του Αρχοντικού Πέλλας»

Με την υπ. αριθμόν 2390/39/29.07.2014 του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ εγκρίθηκε η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή των εργατικών κατοικιών στην περιοχή του Αρχοντικού Πέλλας. 

Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση το Δ. Σ. του ΟΑΕΔ εγκρίνει τη διενέργεια διαδικασίας διαπραγμάτευσης, μεδημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού, για την επιλογή τριών (3) εργοληπτών πουθα συμμετάσχουν στην ομάδα σχεδιασμού του έργου «Συνέχιση εργασιών μετά απόέκπτωση του αναδόχου του έργου: “Ανέγερση οικισμού 42 κατοικιών σε διώροφακτίρια τύπων μίας αίθουσας συγκεντρώσεων και δύο καταστημάτων, με τις εγκαταστάσεις τους και τα έργα υποδομής και διαμόρφωσηςπεριβάλλοντος χώρου (οδοποιία, δίκτυα ύδρευσης – αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμόςπεριβάλλοντος χώρου, κ.λ.π.) στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ του Ν. Πέλλας, με την επωνυμία «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΙΙΙ».

Να σημειωθεί ότι στις αρχές Ιουλίου κλιμάκιο του ΟΑΕΔ επισκέφθηκε την περιοχή με σκοπό να εκτιμήσει την κατάσταση των κτιρίων ύστερα από συνάντηση που είχε προηγηθεί μεταξύ του Βουλευτή Πέλλας κ. Σταμενίτη και του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου.



Η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα, στην προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο χρόνο από τον Βουλευτή προκειμένου το έργο των εργατικών κατοικιών να ολοκληρωθεί, γεγονός που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της περιοχής και ταυτόχρονα θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες στέγασης των δικαιούχων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *