Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Εντυπωσιάζει και στις μεταγραφές ο Ηρακλής Άσπρου

Με εντυπωσιακό ξεκίνησε τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ηρακλής Άσπρου.
 
 Η νεοφώτιστη στην Α1 Ερασιτεχνική ομάδα έχει καταφέρει να προσεγγίσει παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα πρόσφατα ενέταξε στο δυναμικό της τον Μάνθο Πλατάκη! Ο 38χρονος επιθετικός, με θητεία σε ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, Αιγινιακό, Μουδανιά, Μακεδονικό κτλ, συμφώνησε σε όλα με τη «κυανόλευκη» ομάδα και θα κοσμεί με την παρουσία του το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας.

Η ομάδα επίσης προχώρησε και σε πολύ σημαντικές προσθήκες κυρίως από την Ημαθία. Απέκτησε τους Στέφανο Δίγκα (αμυντικό από τον Κεραυνό Επισκοπής), Μάκη Δημητριάδη, Χρήστο Παπαδόπουλο, Λευτέρη Πληκαδίτη από Λευκάδια, Σάκη Τόπκα που δοκιμάστηκε πέρσι στον ΠΑΣ αλλά και τους Τάσο Τσελεμπή και Λάζαρο Ορφανίδη από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων.
Ακόμη ο Ηρακλής Άσπρου απέκτησε τους Γιούλι Ουρούτσι μεσοεπιθετικό από την Κ2Ο της ΑΕ Καλλονή, ενώ οι στόχοι δεν τελειώνουν εδώ.
 
 
 
 
Πηγη: aridaia-gegonota.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *