Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

Ο Α. Ικίμης νέος Γενικός αρχηγός της Ελπίδας Έδεσσας

Η διοίκηση της Ελπίδας Έδεσσας στην προσπάθεια που κάνει για να στελεχώσει όλες τις θέσεις της ομάδας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη συνεργασίας με τον κο Ανδρέα Ικίμη ο οποίος έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού. 

Ο κος Ικίμης είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό στερέωμα καθώς διαθέτει τεράστια εμπειρία στην διαχείριση του έμψυχου υλικού καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει εκπρόσωπος αρκετών ποδοσφαιριστών Ελλήνων και αλλοδαπών που είχαν παίξει στην super liga και την football liga. 

Ο κος Ικίμης θα συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. και θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τιμ καθώς θα είναι και ο άμεσα υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο κος Ικίμης αν και αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου Προέδρου της Ελπίδας Έδεσσας Κωσταντίνου Ξενάκη, φέρει απεριόριστης εκτίμησης όλων των μελών του Δ.Σ..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *