Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

Βίντεο: Πως είναι μια πισίνα αξίας δυο εκατομμυρίων δολαρίων; (vid)

Δείτε πως είναι να κολυμπάς σε πισίνα αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Βρίσκεται στο Springville της Utah και ονομάζεται "Mountain" (Vid)

The Ultimate Backyard Escape The Pool Master από stefanelonikitelo


Υπάρχει πισίνα αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων; Ναι. Βρισκόμαστε στο Springville της Γιούτα Utah όπου ένας Αμερικανός έχει κατασκευάσει μια πισίνα αξίας δυο εκατομμυρίων δολαρίων.


Ονομάζεται "Mountain", έχει πέντε καταρράκτες, ένα μικρό ποτάμι και μια υπόγεια σήραγγα για καταδύσεις. Είναι 42 μέτρα σε μήκος, 18 μέτρα σε πλάτος και μέχρι 8 μέτρα βάθος σε ορισμένα σημεία, ενώ έχει χωρητικότητα 1 εκατ. λίτρων νερού.

Ένας υπολογιστής είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των αντλιών νερού και των φίλτρων.


http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS
Πηγή: heraldextra

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *