Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Βερνίκι νυχιών ενάντια στα χάπια βιασμού

Μια ομάδα φοιτητών από το North Carolina State University έχουν μαζέψει το ποσό των $100.000 για την προώθηση του νέου βερνικιού νυχιών που εφεύραν. 

Απευθυνόμενοι στη μάστιγα της εποχής μας με τα “ναρκωτικά του βιασμού” ή “roofies” δημιούργησαν ένα βερνίκι νυχιών το οποίο ανιχνεύει ουσίες όπως GHB, Rohypnol και Xanax στο ποτό σας. Το μόνο που έχει να κάνει η γυναίκα, είναι να βυθίσει την άκρη του δαχτύλου της στο ποτό που της προσέφεραν, προσποιούμενη πως το ανακατεύει και αν υπάρχει κάποια από αυτές τις ουσίες στο ποτό, το βερνίκι νυχιών θα αλλάξει χρώμα, προειδοποιώντας το θύμα. 

Το προϊόν, το οποίο ονόμασαν Undercover Colors, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο δοκιμών, αλλά η ομάδα υποστηρίζει πως δε θα αργήσει να βγει στην παραγωγή.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *