Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

IALMOPIA LIVE: Μια υπέροχη μέρα στο φαράγγι των Λουτρών Πόζαρ παρέα με τους Almopistas [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Μια υπέροχη μέρα στο φαράγγι των Λουτρών Πόζαρ παρέα με τους Almopistas [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]



Την Κυριακή 24 Αυγούστου το ialmopia.gr ξεκίνησε παρέα με τους Almopistas για την πεζοπορία που οργάνωσαν στα Λουτρά Πόζαρ! Ακολουθήσαμε τη διαδρομή μέσα από το φαράγγι των Λουτρών, ξεκινώντας πάνω από την πισίνα και το θέαμα μαζί με την αίσθηση της φύσης γύρω μας ήταν απλά φανταστικό!

Κάπου εκεί συναντήσαμε από την Ορειβατική Λέσχη Αριδαίας τον κ. Τσομπανίδη μαζί με την 12χρονη ταλαντούχα Αθανασία και θα σας παρουσιάσουμε προσεχώς σε νέα μας ανάρτηση αποκλειστικά πλάνα από την αναρρίχηση της νεαρής αθλήτριας, πάντα μέσα από την κάμερα του ialmopia.gr!

Αναμφίβολα ήταν μια πανέμορφη βόλτα μέσα στις υπέροχες ομορφιές της περιοχής μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των Αlmopistas γιατί με τις δράσεις τους δίνουν κίνητρο σε μικρά παιδιά να γνωρίσουν τα μοναδικά μέρη της Αλμωπίας μας, να γυμναστούν, να χαμογελάσουν, να νιώσουν το συναίσθημα του αγνού εθελοντισμού (καθαρισμός πάρκων κτλ) και πολλά πολλά άλλα. Αξίες που θα χαραχθούν στην μνήμη τους και θα τους συντροφεύουν για μια ζωή...


Δείτε το αποκλειστικό βίντεο - αφιέρωμα του ialmopia:




Δείτε φωτογραφίες μέσα από την κάμερα του ialmopia:































































ialmopia.gr

6 comments:

  1. Μια διόρθωση, ο κ.Τσομπανίδης είναι από την Ορειβατική Λέσχη Αριδαίας και όχι από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βίντεο είναι η καλύτερη διαφήμιση της περιοχής! Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις και δραστηριότητες: Παρασκευή με την Εύξεινο Λέσχη στο 2ο Γυμνάσιο, Σάββατο στα Λουντέμεια στον Εξαπλάτανο, Κυριακή πρωί με τους Αλμωπίστας στα Λουτρά και απόγευμα στην Πιπεριά με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας! Και πόσες άλλες εκδηλώσεις! Πολιτισμός και ψυχαγωγία στην Αλμωπία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *