Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Συνταξιοδότηση υπαλλήλου Δήμου Σκύδρας

To στέλεχος του Δήμου Σκύδρας, Νικόλαος Χατζηγιάννης του Αναστασίου, προϊστάμενος αποκεντρωμένου τμήματος Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών Μενηίδας, ολοκληρώνει την ευδόκιμη υπηρεσία του κι αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης .

Ξεκίνησε ως εργαζόμενος στην τότε Κοινότητα Καλής και στη συνέχεια ενσωματώθηκε στο δυναμικό του Δήμου Μενηίδας (Καποδίστριας) κι ακολούθως του Δήμου Σκύδρας (Καλλικράτης).


Ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης, εκφράζοντας το σύνολο των αιρετών, τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει και του εύχεται, όπως και οι συνάδελφοί του, ό,τι καλύτερο για το μέλλον.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *