Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Έναρξη προπονήσεων του Φ.Ο.Α.

Ο Φ. Ο. Αριδαίας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η προετοιμασία της αντρικής ομάδας μπάσκετ ξεκινά τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Βάτση, που επιστρέφει στο σύλλογο μετά από ένα χρόνο απουσίας. Στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας θα προστεθούν ο Χαράλαμπος Αθανασιάδης και ο 18χρονος σέντερ Χρήστος Αλεξανδρόπουλος από τον Φίλιππο Βέροιας.

Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι οι εγγραφές στις ακαδημίες θα ξεκινήσουν από τις 11 Σεπτεμβρίου με υπεύθυνο του τμήματος τον Νίκο Σιάγα. Περισσότερες πληροφορίες για τις ακαδημίες θα κοινοποιηθούν σε νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.




Το Δ.Σ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *