Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Και online η αγορά εισιτηρίων για την 79η ΔΕΘ

Η έκδοση εισιτηρίων για τις εκθέσεις της ΔΕΘ-HELEXPO με τη χρήση smartphones και tablets καθίσταται για πρώτη φορά εφικτή από την επικείμενη 79η ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6-14 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η ΔΕΘ-HELEXPO εμπλούτισε την εφαρμογή της (TIF) για smartphones και tablets, που χρησιμοποιούν τα λειτουργικά συστήματα Android & iOS, με τη δυνατότητα της online αγοράς εισιτηρίων, μέσω πιστωτικής κάρτας.

Η συγκεκριμένη νέα υπηρεσία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΔΕΘ-HELEXPO με την Εθνική Τράπεζα, η οποία αποτελεί την Επίσημη Τράπεζα για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα.

Έτσι, οι χρήστες smartphones και tablets, που έχουν εγκαταστήσει στις συσκευές τους, την εφαρμογή της ΔΕΘ-HELEXPO, μπορούν αφενός να ξεναγηθούν στην έκθεση και στο περιεχόμενο της και αφετέρου να αγοράσουν και τα εισιτήρια τους.

Οι εφαρμογές για Android & iOS επιτρέπουν την περιήγηση στους εκθέτες, στα εκθέματα, στα νέα και στις εκδηλώσεις της 79ης ΔΕΘ, ενώ διαθέσιμη είναι και live κάτοψη του εκθεσιακού κέντρου. Η δυνατότητα της online αγοράς εισιτηρίων εξετάζεται να επεκταθεί και σε άλλες εκδηλώσεις της ΔΕΘ-HELEXPO.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *