Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Νέες διαφημίσεις για το Galaxy Tab S (vids)

Η Samsung στηριζόμενη στη διαφημιστική καμπάνια #TabletRealities επικεντρώνει το ενδιαφέρον του καταναλωτή στο πιο δυνατό χαρακτηριστικό της σειράς Galaxy Tab S, στη Super AMOLED
οθόνη ανάλυσης 2560x1600. 

Σε αυτή τη σειρά διαφημίσεων, η Samsung αντί να αναφερθεί στις επαγγελματικές χρήσεις των tablet της, προτιμάει ένα πιο ανάλαφρο μήνυμα… “Get the tablet for play with its astonishing color”. Να θυμίσουμε πως το Galaxy Tab S έρχεται με τον Exynos 5 Octa ή τον Snapdragon 800 της Qualcomm, 3GB RAM, 16/32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου εως 128GB, 8MP οπίσθια και 2MP εμπρόσθια κάμερα και 4900/7900mAh μπαταρία. 

Απολαύστε τα videos παρακάτω.











unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *