Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

20ο Ποδοσφαιρικό τουρνουά Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας - Θράκης

Για 20η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται φέτος το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας – Θράκης.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ πε Πέλλας σε συνεργασία με την Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα Λουτρά του Πόζαρ στον νομό Πέλλας στις 4 και 5 Οκτωβρίου 2014.

Στο τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή δεκατέσσερις αθλητικές αποστολές από Μακεδονία και Θράκη και ο αριθμός των παιχτών και συνοδών πρόκειται να ξεπεράσει τα 450 άτομα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευγενής άμιλλα, η μετάδοση του αθλητικού πνεύματος και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την φυσική ομορφιά της Λουτρόπολης της Αλμωπίας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Ο.Τ.Ε
 
 
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ialmopia.gr
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *