Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 24/9 τα Ζώδια!


Γενικά: Η Νέα Σελήνη που σίγουρα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα σου δημιουργήσει έντονη διάθεση να διαχειριστείς τους γύρω σου με το να επικοινωνείς καλά μαζί τους. Αλλά συγχρόνως να υπάρχει και πολύ ξεκάθαρο έδαφος για να μπορέσεις να βγάλεις όλες τις καλές σου πλευρές. Πιθανόν η καλλιτεχνική σου προσωπικότητα να βγει στην επιφάνεια.
Ερωτικά: Βρίσκεις στο πρόσωπο του άλλου το ιδανικό άτομο αλλά έχεις ανάγκη να κάνεις μια νέα αρχή. Για αυτό δεν θα διστάσεις να δεις κάποια πράγματα τα οποία άλλες φορές δεν διέκρινες. Να προσέξεις πάρα πολύ να μην το ρίξεις στην λύπηση για να μην έχεις ψευδαισθήσεις. Ο Ζυγός θα σε στιγματίσει. Από τον Ιχθύ να περιμένεις πολλές κινήσεις που μπορεί να σε «τυφλώσουν».
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλη ανάγκη να κάνεις συνεργασίες και συγχρόνως να δουλέψεις πάνω στις καλές δημόσιες σχέσεις. Η ευγένεια, η υπομονή και γενικά οι καλοί τρόποι σίγουρα θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις.




Γενικά: Αμφιβάλλεις μερικές φορές για την απόφαση που έχεις πάρει και δεν είσαι σίγουρος/η για ένα ταξίδι. Πιθανόν να μην χαλάς το χατίρι κάποιων φίλων γιατί δεν θέλεις να φανεί ότι δεν τους δίνεις σημασία αλλά με τον τρόπο σου θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις για να μην χαθούν οι ισορροπίες.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ζυγό θα σε σπρώξει να κάνεις μια γενική εκκαθάριση γιατί βλέπεις πολύ καθαρά ότι κάτι πρέπει να αλλάξετε και οι δύο για να είστε καλά μαζί. Από την άλλη η επαφή με τον Ιχθύ θα γίνει πολύ καλύτερη, αρκεί να αφαιρέσεις τις αμφιβολίες και τις σκέψεις για έλλειψη σταθερότητας.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πολυπλοκότητα μιας δουλειάς σε βάζει να σκεφτείς τι άλλο μπορείς να κάνεις για να έχεις καλές ισορροπίες με όλους. Χωρίς να σημαίνει ότι χρειάζεται να λες «ναι» σε όλα. Σίγουρα η διπλωματία είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να θέσεις νέες βάσεις.




Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα ενθουσιαστείς με κάποιες λύσεις που θα δοθούν και κυρίως για θέματα σπουδών. Μην μπλεχτείς όμως και πάλι με αμφιβολίες και πισωγυρίσματα. Η προσωπική σου εμπειρία σίγουρα θα βοηθήσει να έχεις καλύτερη επικοινωνία με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.
Ερωτικά: Έχεις μια πολύ σοβαρή επιλογή για αυτό θα πρέπει να την διαχειριστείς πολύ καλά με στόχο να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες που δεν σε αφήνουν να πιστέψεις ότι κάτι καλό μπορεί να σου συμβεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις καινούργιες βάσεις οι οποίες σίγουρα είναι ενδιαφέρουσες και εύκολες στην επίτευξή τους. Η προσαρμοστικότητα είναι αυτή που θα σου χαρίσει την επιτυχία.




Γενικά: Κινδυνεύεις να χαλάσεις κάποιες σχέσεις αν δεν διαχειριστείς με εξυπνάδα και άνεση όλες τις διαφορές που υπάρχουν. Μέσα σου μπορεί να κατηγορείς τις επιλογές των άλλων ατόμων ίσως γιατί τα θεωρείς αδιάφορα ή άνετα στα θέματα που εσύ καίγεσαι. Πρέπει να βλέπεις τους άλλους ίσους με εσένα και να μην του κρίνεις βάσει του συναισθήματος που τοποθετείς όλα τα πράγματα.
Ερωτικά: Σίγουρα η επαφή με το Ζυγό δεν σε αφήνει αδιάφορο/η αλλά είναι μια σχέση με αρκετές εντάσεις λόγω της διαφορετικότητας που υπάρχει στην ψυχοσύνθεσή σας. Εξέλιξη θα υπάρξει αν προσπαθήσεις να μπεις μέσα στην καρδιά του αλλά και στο μυαλό του για να προσεγγίσεις τον τρόπο που τελικά λειτουργεί κάτι που επίσης θα χρειαστεί να γίνει και με τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις όλο σου το κέφι και την καλή διάθεση για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες εντάσεις που υπάρχουν μέσα στην δουλειά σου ή σε περιβάλλοντα με πολύ κόσμο. Θα πρέπει να έχεις καλύτερη στάση απέναντι στους άλλους για να κερδίσεις την συμπάθειά τους.




Γενικά: Η συμμετοχή σου σε σχήματα με πολύ κόσμο, θα σου δώσει την άνεση να ξεχωρίσεις αλλά και να καταλάβουν οι άλλοι ποιος τελικά θα είναι ο ρόλος σου. Μπορεί να χρειαστεί να ηγηθείς σε μια κοινωνική ή άλλη ομάδα αλλά χρειάζεται να σε αποδεχτούν και οι άλλοι. Η κομψότητα των ρούχων σου και γενικά το στυλ σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις.
Ερωτικά: Ασκείς μια ιδιαίτερη επιρροή για αυτό η συμπάθεια που μπορεί να νιώθει για σένα ένας Ζυγός θα δημιουργήσει ένα κλίμα άνεσης και ρομαντισμού και να υπάρξει εξέλιξη μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι συμβιβάζεσαι με γνώμες τρίτων που δεν σου πηγαίνουν καθόλου. Αντίθετα, τους δείχνεις ότι τους υπολογίζεις αλλά εσύ συνεχίζεις στο δρόμο που έχεις χαράξει.




Γενικά: Χρειάζεται να κάνεις σωστές συμφωνίες οι οποίες θα εμποδίσουν να βγουν στην επιφάνεια κάποιες επαναστατικές σου τάσεις. Επίσης η διάθεσή σου για ριζοσπαστικές αλλαγές θα μειωθεί αρκετά γιατί έχεις ανάγκη από ηρεμία και ειρήνη.
Ερωτικά: Αναζητάς την επαφή και όχι τον χωρισμό. Αν ένα πρόσωπο επιμείνει να χωρίσετε γιατί έτσι το βλέπει εσύ δεν θα το αποδεχτείς αλλά θα το αφήσεις να περάσει και με τον τρόπο σου θα το καταφέρεις να επανέλθει. Όταν έχεις τον έλεγχο της ζωής σου κανένας δεν μπορεί να αποφασίσει για σένα παρά μόνο εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι πολλές απόψεις μπορεί να σε κουράζουν για αυτό θα επιδιώξεις να ακούσεις δυο καλές γνώμες που όμως θα εισακούεται η δική σου θέση και κυρίως θα μπορούν να γίνουν πράξη. Το να δεχτείς τους όρους ενός ατόμου μάλλον θα είναι εξυπνάδα γιατί θα εισπράξεις χρήματα κάτω από αυτές τις συνθήκες.





Γενικά: Αναζητάς όπου και αν είσαι να μιλάς και να επικοινωνείς επί ίσοις όροις και αυτό με τον τρόπο σου θα το εξελίξεις. Η φθινοπωρινή Ισημερία που έγινε εχτές και επηρέασε κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες μόλις ημέρες όπως επίσης και η σημερινή Νέα Σελήνη θα βγάλει από μέσα σου μια δύναμη πολύ εξισορροπημένη και συγχρόνως αρκετά μεγάλη. Επειδή θα διαισθάνεσαι τις ανάγκες των άλλων ατόμων, θα δουλέψει περισσότερο το Εμείς από το Εγώ.
Ερωτικά: Θέλεις να μοιραστείς τα πάντα και πάνω από όλα δίκαια. Αν έχεις δουλέψει ιδιαιτέρα με το άτομο που είστε μαζί ή για την σχέση σου σε ατομικό επίπεδο θα ευχαριστηθείς από τις εξελίξεις γιατί οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκινάς από την αρχή και νιώθεις ότι άνετα μπορείς να αλλάξεις σελίδα, αρκεί να έχεις βρει ήδη κάτι καινούργιο για να μην πλήττεις. Τα προσόντα σου είναι πολλά. Μην φοβηθείς να τα δείξεις ή να κάνεις πίσω, επειδή έχεις ανάγκη κάποιες συνεργασίες.




Γενικά: Δοκιμάζεσαι πάνω σε θέματα φιλίας αλλά και κοινής συμβίωσης, χωρίς απαραίτητα να αφορά το σύντροφό σου ή μια πολύ σοβαρή σχέση. Για αυτό να βρεις τρόπο να περάσεις καλά και να μοιραστείτε τον χώρο με δικαιοσύνη και ισότητα. Το κυριότερο που είναι να κάνεις είναι να μην διαφωνήσεις λεκτικά γιατί από εκεί θα χάσεις το παιχνίδι.
Ερωτικά: Μερικές φορές αμφιβάλεις για τα αισθήματά σου και αυτό σε κρατάει πολύ πίσω από την σχέση. Ο τρόπος που φέρεσαι είναι ελαφρώς περίεργος και κυκλοθυμικός. Αν νιώσεις ότι θα απορριφθείς και να καίγεσαι δεν θα κυνηγήσεις ούτε και θα δείξεις κάτι. Να μάθεις είναι να σέβεσαι τις επιθυμίες σου και να μην συγκρίνεσαι συνέχεια με άλλα άτομα γιατί τότε χάνεις το παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αισθάνεσαι ότι πρέπει να δικαιωθείς για όλα αυτά που έχεις προσφέρει και έχεις κάνει για αυτό θα περιμένεις θετική αντίδραση από ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε. Αν έλειπες και γυρίζεις τώρα στη δουλειά σου καλό είναι να δείξεις σημάδια προσαρμογής.




Γενικά: Ξεκινάς κάτι πολύ καινούργιο στο οποίο χρειάζεται να την ψυχή αλλά και όλο σου το κέφι για να πετύχει. Μπορεί να ανήκεις σε μια ομάδα που θα πρέπει να αναπτύξεις κάποιες ιδέες σου σε θέματα αρμονίας και καλής συνεργασίας. Η ευγένεια και η ομορφιά θα σε αγγίξουν περισσότερο από άλλες φορές.
Ερωτικά: Κερδίζεις λόγω του στυλ σου και αυτό που είναι πολύ έντονο πάνω σου είναι ότι κάνεις πραγματικότητα τα ερωτικά σου λόγια. Το ότι θα χρειαστεί να καταλάβεις τις ανάγκες του άλλου ατόμου χωρίς να αναλωθείς θα είναι το μεγάλο σου ατού.
Οικονομικά & Καριέρα: Γεμίζεις τις μπαταρίες σου και η αποδοχή κάποιων ατόμων που εσύ θεωρείς πολύ σημαντικά για την δουλειά σου θα σε δικαιώσει. Πάνω από όλα θα σου δημιουργήσει κάποιες καινούργιες ευκαιρίες.




Γενικά: Μπορεί να μην αντέχεις τα πολλά θετικά σχόλια ή κάτι που θεωρείς ψεύτικο αλλά αν σκεφτείς ότι όλα θα μπορούσαν να γίνουν αληθινά, δεν θα χρειαζόταν να έχεις άτομα δίπλα σου που νομίζεις ότι σε κολακεύουν ή σου φέρονται αρκετά διπλωματικά για να πετύχουν αυτό που θέλουν.
Ερωτικά: Η απομάκρυνση από ένα Ζυγό μπορεί να έχει γίνει για εύλογους λόγους οι οποίοι αυτή την στιγμή πιθανόν να μην ισχύουν. Προσπάθησε να δεις τα γεγονότα και την συμπεριφορά του άλλου ατόμου αυθόρμητα γιατί θα χάσεις πολλές από τις εξελίξεις της συναισθηματικής σου ζωής. Να αφήνεσαι, από τα κομπλιμέντα μέχρι και τις εξτρήμ πράξεις. Άσε τον Κριό να σου πει ό, τι πιστεύει χωρίς να τον διακόψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι ένα είδος υποταγής με την καλή έννοια ή ακόμα και μια διπλωματική στροφή για να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με άτομα που έχουν ενδιαφερθεί για σένα και την δουλειά σου.




Γενικά: Λειτουργείς με το ένστικτό σου και έχεις το ταλέντο να κρίνεις πολύ καλά και με ευρύ νου όποιο γεγονός μπορεί να σου συμβεί. Ακόμα και να μην συμφωνείς, θα βρεις τον τρόπο να το δικαιολογήσεις ή να το φέρεις στα μέτρα σου.
Ερωτικά: Η φυσική σου ομορφιά, ευγένεια και γενικά το στυλ σου σίγουρα θα σε κάνει να μην περάσεις απαρατήρητος/η. Οπότε να το εκμεταλλευτείς γιατί χωρίς να το θέλεις ανεβάζεις τον πήχη. Από εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να σου σκάσει μια νέα γνωριμία, ακόμα και μέσα σε ένα απλό βιβλιοπωλείο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική σου αύρα θα σε βοηθήσει να κλείσεις δουλειές ή να μην μπορέσει κανένας να σου αρνηθεί ή να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να ολοκληρώσεις όσες περισσότερες εργασίες μπορείς.




Γενικά: Αφήνεις πίσω σου κάποιες διφορούμενες συμπεριφορές και αυτό θα σε χαρακτηρίσει σαν ένα ώριμο και εμπιστοσύνης άτομο. Πιθανόν να αμφιταλαντεύεσαι ακόμα αν πρέπει να παρέμβεις στο σώμα σου ή στο πρόσωπο σου με κούρες ομορφιάς αλλά το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις οτιδήποτε που θα σε ευχαριστήσει.
Ερωτικά: Η επαφή με Δίδυμο, Καρκίνο ή Ζυγό θα σε φέρει σε μια κατάσταση πολύ διφορούμενη. Μην ξέροντας με ποιο τρόπο να κρατήσεις τα προσχήματα δεν θα μπεις στην διαδικασία στο να προσποιηθείς ή να έχεις δίπλα σου άτομα που μπορεί να σε κολακέψουν. Την θέλεις με κάποιο τρόπο την αλήθεια και την έχεις ανάγκη για αυτό μην φοβάσαι να την παραδεχτείς ή να την αφουγκραστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κατά κάποιο τρόπο να εξευμενίσεις τα πνεύματα και μέσα από εκεί να επωφεληθείς και εσύ με τον δικό σου τρόπο. Φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις και στο τέλος βγεις τελείως από το παιχνίδι.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *