Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Κύπελλο ΕΠΣ Πέλλας: Ένωση Τσάκων - Αστέρας Νεοχωρίου 3-0 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο των Τσάκων η αναμέτρηση μεταξύ της τοπικής Ένωσης και του Αστέρα Νεοχωρίου, για τον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Πέλλας. 


Οι γηπεδούχοι χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα πήραν την πρώτη τους νίκη στο θεσμό, επικρατώντας με 3-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ένωση να πιέζει ψηλά και τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε αμυντικό ρόλο. Στο 20', οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Λαζαρίδης αστόχησε. Παρόλα αυτά, 5 λεπτά αργότερα ήρθε το 1-0 με ωραία προσπάθεια του Στεφανίδη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κίτρινοι μπήκαν δυνατά, και στο 52' κέρδισαν δεύτερο πέναλτι. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγρηγορίου, που βρήκε στόχο για το 2-0.

Στη συνέχεια, οι παίχτες του Γιώργου Τσιμτσιρίδη υποχώρησαν, με τους φιλοξενούμενους να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να καταφέρουν να εκμεταλλευτούν τις δυο καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Το σκορ έκλεισε με ωραία κεφαλιά του Ιωάννου στο 89', με το τελικό 3-0 να κρίνεται δίκαιο βάσει της απόδοσης των αντιπάλων.

































Φωτορεπορτάζ: Θεόφιλος Παπαδόπουλος



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *