Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτη φάρσα: Σκύλος-αράχνη κοψοχολιάζει ανυποψίαστους περαστικούς (vid)

Μία γιγαντιαία μεταλλαγμένη αράχνη - σκύλος πάγωσε το αίμα πολλών πολιτών όταν εμφανίστηκε απειλητική μπροστά τους (vid)








Φυσικά επρόκειτο για μία καλοστημένη φάρσα διαρκείας η οποία πέτυχε το σκοπό της. Να τρομάξει αμέριμνους και χαλαρούς πολίτες.


Η μεταλλαγμένη αράχνη ήταν απλώς ένας γλυκός σκύλος στον οποίον είχαν φορέσει "στολή" του γνωστού και για πολλούς ανατριχιαστικού εντόμου.

Όσο όμως και να μοιάζει παράλογο ή αφύσικο, ουδείς μπορεί να παραμείνει ψύχραιμος όταν μέσα στην νύχτα έρχεται αντιμέτωπος με το πλάσμα αυτό εντελώς ξαφνικά και δη σε κλειστούς χώρους. Ή όταν ανοίγει το ασανσέρ και στο δάπεδο είναι ένας άνθρωπος τον οποίον "απομυζεί" η τεράστια αράχνη.

Οι δημιουργοί μάλιστα της φάρσας και του βίντεο φρόντισαν να φτιάξουν και το ανάλογο περιβάλλον σε κάποιες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα κάποια "θύματα" να δούνε πρώτα ανθρώπους ή μέλη τους παγιδευμένα σε μεγάλους ιστούς.

Πάντως, στο φως της ημέρας, ο πρωταγωνιστής σκύλος είναι πραγματικά χαριτωμένος. Όσο για το βίντεο, τα παράπονα στο δημιουργό και κύριο ηθοποιό του, SA Wardega.




H τεράστια αράχνη που κατατρόμαξε τον κόσμο από dm_518cf56329bd4


http://www.ialmopia.gr/search/label/%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%91



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *