Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στο περίπτερο της Περιφέρειας στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 79ης προώθησης της επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και ανάπτυξης συμμετέχει με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας το έργο της και το θεσμικό της ρόλο.

Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Στην κορυφαία διοργάνωση Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης πέρασε αρκετό χρόνο στο περίπτερο της Περιφέρειας ενώ σε δήλωσή του αναφέρει: «Η 79ηΈκθεση Θεσσαλονίκης συνεχίζει την παράδοση υποστήριξης των δράσεων εξωστρέφειας των ελλήνων επιχειρηματιών μ’ ένα σύγχρονο πρόσωπο. Επίσης, αναδεικνύει τον ιδιαίτερο ρόλο της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας ως πόλο ανάπτυξης και καινοτομίας, με σημαντικά επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια και πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον, καθώς η ελληνική οικονομία ανακτά τις δυνάμεις της».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *