Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Έδεσσα: Τοποθέτηση παιδικής χαράς στη Πλατεία Μικράς Ασίας

Με την τοποθέτηση του εξοπλισμού της παιδικής χαράς συνεχίζονται οι εργασίες στην Πλατεία Μικράς Ασίας. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία αναμένεται το προσεχές διάστημα, θα παραδοθεί στους δημότες της Έδεσσας ένας ελκυστικός και ασφαλής χώρος, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές κατασκευής των παιδικών χαρών, για ατομικό και ομαδικό παιχνίδι.

Το έργο πραγματοποιείται έπειτα από δωρεά του συμπολίτη μας κ. Κώστα Σταυρόπουλου, ο οποίος και θα τιμηθεί για την προσφορά του στην πόλη σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Σεπτεμβριου 2014 στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας από τον Δήμο Έδεσσας και το ΦΣΕ Μέγας Αλέξανδρος.



Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *