Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη αντιπροσωπείας γονέων και του Διευθυντή του δημοτικού σχολείου Καλής στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Διευθυντή κ. Φώτη Βασιλειάδη και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, συγκεκριμένα οι κκ. Χαλκίδου Μαριλένα, Τζώτζης Μιχάλης, Πολόκα Μαρία και Συλλέκτη Μαρία, του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Καλής επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Βασικός σκοπός της επίσκεψης ήταν να ζητήσουν τη συνδρομή της Περιφέρειας για τη βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου. Είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση του προαύλιου χώρου του σχολείου και εργασίες αρχιτεκτονικής τοπίου ώστε οι μαθητές να περνούν τον χρόνο τους ευχάριστα, να παίζουν και να γυμνάζονται με ασφάλεια. 


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης τόνισε ότι «οι σχολικές υποδομές αποτελούν προτεραιότητα της Περιφέρειας. Οφείλουμε στη νέα γενιά και αξίζει το καλύτερο. Κάθε χρόνο, από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας πολλοί μαθητές πρωτεύουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι συνθήκες εκπαίδευσης με τις σχολικές υποδομές, όπως και η υποστήριξη και καθοδήγηση των μαθητών από τους εκπαιδευτικούς και γονείς συμβάλλουν σε αυτήν την επιτυχία και επένδυση για το μέλλον».




ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *